Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжці поповнюють лави Збройних Сил України

1 жовтня 2010 - 11:45

Запоріжці поповнюють лави Збройних Сил України

Підсумки  призову громадян  на строкову  військову службу навесні поточного року підбили учасники  наради - представники  обласної, міських та районних  призовних комісій, яку в облдержадміністрації провів заступник голови ОДА, голова обласної призової комісії  Микола Ярмощук. На заході також  визначили завдання  щодо призову  на  жовтень-листопад нинішнього року.

Військовий комісар  Запорізького обласного  військового комісаріату полковник  Давид Моін зосередив увагу учасників заходу на основних завданнях, що постали перед областю. Заступник  начальника управління охорони здоров’я ОДА  Світлана  Бєляєва доповіла про організацію та проведення  медичного огляду призовників. Про результати організації  роботи з призовниками  на територіях області доповіли  військовий  комісар  Бердянського об’єднаного  міського військового комісаріату  полковник  Сергій Волков та  член призовної комісії Вільнянського району  майор міліції  Юрій Дмитрієв.

- Факти, оприлюднені на нараді, свідчать, що  область забезпечила  виконання всіх заходів, пов’язаних  з підготовкою та проведенням весняного призову, у повному обсязі. Призов провели  при  чітко налагодженій  взаємодії  військових комісаріатів з місцевими органами влади, правоохоронними органами, органами охорони здоров’я, навчальними закладами  і громадськими організаціями, - дав високу оцінку роботі відповідних структурних підрозділів  Микола Ярмощук. - Восени маємо забезпечити відправку до українського війська  1249 юнаків, тож  всім структурним підрозділам  слід працювати злагоджено і у повній відповідності до чинного законодавства.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області