Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада підтримує необхідність пошуку компромісу щодо Податкового кодексу

7 жовтня 2010 - 11:32

В рамках всеукраїнської акції протесту проти Податкового кодексу запорізькі підприємці влаштували мітинг біля стін обласної державної адміністрації. Мета акції – протест проти прийняття документа. Мітингуючі вважають, що новий Податковий кодекс знищить малий бізнес і залишить без заробітку тисячі дрібних підприємців.

Люди скандували «ганьба новому Податковому кодексу». На плакатах - заклики не допустити знищення ринків та прийняття нового закону. З колонки лунали виступи протестуючих в інших містах України.

Запорізька обласна влада неодноразово залучала до обговорення нового кодексу підприємців регіону. Спеціально створена робоча група підготувала до основного податкового документа понад 200 пропозицій та доповнень з урахуванням усіх вимог представників малого та середнього бізнесу. Більша частина поправок увійшли до останньої редакції Податкового кодексу. Крім того керівництво області готове до продовження спільної роботи у цьому питанні. До мітингуючих звернувся заступник голови облдержадміністрації Геннадій Фукс.

- Усі рішення стосовно Податкового кодексу мають прийматися після конструктивного обговорення, - зазначив посадовець. - Зараз триває напружена робота по доопрацюванню документа. І те, що ви тут, є свідченням того, що треба проводити дискусію і знаходити прийнятні для всіх рішення. В основі ваших запитань є багато правильних, тож виконавча влада підтримує необхідність пошуку компромісу між державою та бізнесом і підприємцями, - наголосив заступник голови облдержадміністрації.

Геннадій Фукс також звернувся до підприємців з пропозицією створити робочу групу і обговорити важливі моменти Податкового кодексу, які не задовольняють підприємців, разом з головою облдержадміністрації. Усі зібрані пропозиції Борис Петров представить Уряду під час наради в Києві.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів