Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізький регіон – один з небагатьох територій країни, де розпочато опалювальний сезон

8 жовтня 2010 - 16:51

Заступник голови обласної державної адміністрації Лариса Мефьодова взяла участь у всеукраїнській селекторній нараді з питань підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 років, яку провів Міністр з питань житлово-комунального господарства України Юрій Хіврич.

На початку селекторної наради Міністр з питань житлово-комунального господарства України Юрій Хіврич нагадав присутнім про доручення Першого віце-прем’єр-міністра України Андрія Клюєва – до 10 жовтня на 100% підключити до опалення всю соціальну сферу та житловий фонд.

У ході селекторної наради урядовець звернув увагу на той факт, що деякі території відстають від визначеного плану. Приміром, житловий фонд в країні підключений до опалення всього на 56%. Дещо краща ситуацію у соціальній сфері: дошкільні заклади – на 86,9%, навчальні заклади – 85%, лікарні – 88%.

Разом з тим, Юрій Хіврич з приємністю відзначив, що в Україні є території, керівники яких відповідально поставились до питань підготовки та проведення опалювального сезону. Серед них - Запорізький регіон, де до тепла підключено вже 89% житлових будинків, а соціальна сфера опалюється на 95%. Тож Запорізька область безсумнівно виконає доручення Першого віце-прем’єр-міністра України.

- Вчасне включення опалення на території – один з головних показників якості роботи голів облдержадміністрацій, - наголосив Юрій Хіврич та висловив вдячність керівникам регіонів, які успішно виконали дану роботу.

По завершенні селекторної наради Лариса Мефьодова звернулась до голів райдержадміністрації та керівників міст обласного значення з проханням особисто тримати на контролі ситуацію щодо погашення заборгованості за газ та тепло. Також заступник голови облдержадміністрації доручила керівникам територій відзвітувати до 14.00 наступного дня управлінню житлово-комунального господарства про початок опалювального сезону.

Нагадаємо, при управлінні ЖКГ у цілодобовому режимі працює аварійно-диспетчерська служба, до якої можна звернутись за телефоном: 787-52-13

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович