Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Героям-рятівникам – пошана і вдячність

12 жовтня 2010 - 14:50

В обласній державній адміністрації вшанували запоріжців, які цього року своїми мужніми вчинками врятували людське життя. «Героїв рятівників року» особисто привітав голова облдержадміністрації Борис Петров.

- Безпеку населення області багато років забезпечує головне управління МНС України – це серйозна організація, де працюють підготовлені, досвідчені професіонали. Сьогодні ж ми вітаємо інших рятівників – звичайних запоріжців, які волею долі стали свідками надзвичайної події, однак  не розгубились, а врятували життя сторонній людині, яка потрапила у біду, - зазначив Борис Петров.

Загалом, протягом року в області  врятовано 488 людей, з них 89 дітей. Кожне  врятоване життя – це наслідок героїчного вчинку професійного рятівника або просто небайдужої та сміливої людини.

Від всієї запорізької громади очільник регіону висловив вдячність «Героям рятівникам-2010», а також вручив їм почесні нагороди та цінні подарунки.

До привітань голови обласної державної адміністрації Бориса Петрова приєднався і Віце-прем’єр-міністр України Сергій Тігіпко, який цього дня перебуває у Запоріжжі.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів