Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Борис Петров особисто перевірив хід ремонтних робіт у школі «Інтелект»

18 жовтня 2010 - 15:54

Голова облдержадміністрації Борис Петров провів виїзну  нараду у школі «Інтелект» селища Кушугум, де перевірив хід завершальних робіт, якість відремонтованих навчальних приміщень. Посадовець поспілкувався з учнями та педагогічним складом, пообіцяв і надалі підтримувати школу та допомогти у вирішенні питань зі шкільними меблями. В цілому ж очільник регіону виявив занепокоєність темпами завершення реконструкції та наполіг на необхідності здати об’єкт остаточно вже за тиждень.

- Це цілком реально, - заявив Борис Петров, - тож я наполягаю на тому, щоб остаточно здати об’єкт уже  за тиждень. В противному разі, доведеться відповідати за невиконання обов’язків тим, хто несе відповідальність за цей процес. Моя позиція з цього приводу – жорстка, - підкреслив керівник області.

Президент України Віктор Янукович особисто піклувався про хід робіт з реконструкції  в єдиній школі селища Кушугум. На її відновлення з державного  стабілізаційного фонду виділено  4,1 млн. грн.,. ще  понад 700 тисяч  - з обласного бюджету.  До 1 вересня будівля отримала новий дах, нові вікна, відремонтовано класи. Голова облдержадміністрації Борис Петров перерізав червону стрічку перед дверима школи у перший навчальний день. А сьогодні  приїхав перевірити,  як виконуються завершальні роботи.

Як виявилося, навчальний процес «прикрашають» не тільки нові вікна та шпалери, а й присутність будівельників. Завершується ремонт  санвузла на другому поверсі, зовсім сумно виглядає спортивний зал. На задньому дворі – бульдозери й трактори. Голова облдержадміністрації поставив жорсткі терміни для вирішення нагальних проблем – лише тиждень, а потому обіцяє приїхати з перевіркою того,  як виконуються його розпорядження : цього разу  несподівано та з наслідками для відповідальних за процес структур.

Нагадаємо, наприкінці навчального року школу визнали аварійною, у побудованій у 50-ті роки школі  зіпсувався дах, тож  другий поверх закрили. Аби вмістити  600 учнів, у класи на першому поверсі навчання організували у три зміни. Існувала загроза закриття школи, учням пропонували переходити до шкіл в інших районах та Запоріжжі. Наразі всі навчальні приміщення  відремонтовано,  проблеми з організацією навчального процесу  вирішено.

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес