Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Борис Петров протягом години спілкувався з жителями регіону по телефону

10 грудня 2010 - 10:18

Голова облдержадміністрації Борис Петров провів пряму телефонну лінію, протягом години  спілкуючись  з жителями регіону. Разом з очільником області на пряму телефонну лінію були запрошені начальники управління охорони здоров’я, управління ЖКГ облдержадміністрації, які змогли також прокоментувати деякі порушені проблеми.

Так, жителька міста Пологи поскаржилася на відсутність вакцини для щеплення немовлят та дітей молодшого віку. І в графік щеплень вони не вкладаються. Начальник управління охорони здоров’я Наталія Мотовиця одразу  прокоментувала ситуацію.

- Вакциною для щеплення регіон забезпечений, на жаль, лише на 40 відсотків, - повідомила посадовець. - Але ситуація не залежить від обласної влади, адже право на закупівлю вакцини має виключно держава. Більше того, вакцина для щеплення проти коклюшу та дифтерії знаходиться на карантині, її використання припинено.

Також до очільника області зверталися з проханням влаштувати на роботу дітей, посприяти газифікації сільських лікарень, наведенню ладу в районних поліклініках і навіть з проханням допомогти розшукати гроші, викрадені шахрайкою у літнього пенсіонера із Запоріжжя. Декілька дзвінків пролунали від жителів Бердянська. Люди скаржилися на незадовільну роботу комунальних служб міста, дахи, що протікають під час злив тощо.

- Приїхати і відремонтувати дахи у будинках я не зможу, - відповів Борис Петров. – Але, безперечно, можу вплинути на керівництво вашого міста і  попросити повний звіт про виконану роботу. Але не забувайте й про те, що багато чого залежить і від самих жителів та їхньої ініціативи, - закликав голова ОДА.

Усі питання, озвучені під час прямої телефонної лінії, голова обласної державної адміністрації зафіксував і доручив проконтролювати їх виконання.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки