Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Понад 80 тисяч гривень зібрали організатори благодійного аукціону

20 грудня 2010 - 09:45

У виставковій залі обласної організації Національної спілки художників України пройшов благодійний  аукціон, на лотах якого представили роботи дітей - вихованців дитячих притулків, учасників майстер-класу з виготовлення текстильних листівок, старовинні ікони, а також фотороботи голови обласної державної адміністрації Бориса Петрова.

Організатором благодійної акції виступили обласна державна адміністрація та управління культури та туризму ОДА. Серед гостей аукціону – представники обласної влади, Запорізький міський голова Олександр Сін,  єпископ Запорізький та Мелітопольський Іосиф, а також  бізнесмени міста. Як зазначили учасники аукціону, проведення подібного заходу у День Святого Миколая має особливу символіку. Адже кожен, хто придбав лот, зробив внесок у добру справу, допоміг дітям. Гроші, виручені з аукціону, передадуть обласній дитячій лікарні.

- Допомогти тим, хто потребує підтримки, особливо дітям, які борються за своє здоров’я – обов’язок кожного, - коментує свою участь в аукціоні голова обласної державної адміністрації Борис Петров. - Цього разу ми спробували провести перший  захід і результати, які ми отримали,  надихають нас на подальшу роботу у цьому напрямку. Ми на правильному шляху. Особливо приємно, що серед представлених лотів були дитячі витвори, сповнені тепла та бажання подарувати радість іншим. І вони змогли зацікавити людей саме своєю щирістю. Ми обговорили можливість проведення таких аукціонів з міським головою Олександром Сіном і він згоден з тим, що у Запоріжжі багато людей, які можуть представити свої роботи, і тих, хто може взяти участь у благодійництві. Тож певен, що в подальшому зможемо провести не один подібний аукціон і продовжити цю добру справу,- підкреслив Борис Петров.

Перший лот - роботу Альбіни Шило з Пологівського притулку для дітей придбав Олександр Сін. Всього  завдяки аукціону вдалося зібрати  81 394 гривень.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів