Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Доплата пенсіонерам за вересень буде завершена у жовтні, повідомила під час брифінгу у прес-центрі облдержадміністрації заступник начальника головного управління Пенсійного фонду в Запорізькій області Любов Баліцька

28 вересня 2004 - 14:05

Як відомо, постановою Кабінету міністрів України від 18 вересня цього року „Про підвищення рівня пенсійного забезпечення” введена щомісячна державна адресна допомога до пенсій (дотація) у сумі, що не вистачає до прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, - то б то, до 284 грн. 69 коп. Виплата допомоги здійснюється з 1 вересня 2004 року.

Л. Баліцька повідомила, що протягом чотирьох днів вересня доплати вже отримали понад 90% пенсіонерів. Не отримали їх лише ті пенсіонери, які з різних причин не були вдома. Але їм нічого турбуватися, запевнила представник Пенсійного фонду. Нині органи Пенсійного фонду завершують формування пенсійних виплат на жовтень, куди обов’язково будуть включені вищеназвані дотації. Отже, наступного місяця ця категорія пенсіонерів отримає пенсії і вересневі доплати.

 До речі, як повідомила Л. Баліцька, саме для того, щоб кожний з пенсіонерів міг самостійно розібратися, з яких грошових сум складається підвищена виплата в сукупному розмірі прожиткового мінімуму – 284 грн. 69 коп., органами Пенсійного фонду надіслані через поштові відділення зв’язку письмові повідомлення з розшифровкою цих виплат на домашні адреси, зазначені в пенсійних справах. У разі виникнення запитань радить звертатися насамперед до районних та міських управлінь Пенсійного фонду за місцем проживання.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області