Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Проект реконструкції обласного перинатального центру виходить на фініш

27 червня 2012 - 15:12

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Ємельяненко провів нараду щодо будівництва обласного перинатального центру в м.Запоріжжя, в якій взяли участь представники Національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства».

- У Дніпропетровській області вже розпочав роботу обласний перинатальний центр, сім аналогічних закладів має бути відкрито в інших регіонах до кінця року, в тому числі – в Запорізькій області. План робіт щодо створення нашого перинатального центру вже затверджено в Адміністрації Президента України,  Кабінеті Міністрів України, в міністерствах та інших структурах, - зазначив Віктор Ємельяненко.

Під час наради було представлено проект реконструкції обласного перинатального центру, який розташовуватиметься за адресою вул.Південноукраїнська, 17а. У її ході представниками обласної влади, замовника та  Національного проекту було виявлено низку недопрацювань , які найближчим часом мають бути ліквідовані.

За словами начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Андрія Запорожченка, в Дніпропетровську озелененням території навколо перинатального центру займалась міська влада, на яке витратила  близько 5 млн.грн. На цей предмет Запорізька облдержадміністрація буде вести переговори з міською владою обласного центру.

- У створенні перинатального центру ми вийшли на новий рівень: проект реконструкції центру вже розроблено, ним передбачено створення максимально комфортних умов для роботи персоналу та для лікування пацієнтів. Головне для нас зараз – вкластися в терміни, але при цьому якісно виконувати всі роботи, а також забезпечити стале фінансування реалізації даного проекту, - зазначив Віктор Ємельяненко.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.