Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Петро Гончарук: «Наше завдання – вжити всі необхідні заходи для збереження дорожнього покриття автодоріг області»

30 вересня 2013 - 09:39

Для збереження дорожнього покриття автодоріг у період сильної спеки в денний час великоваговим транспортним засобам рекомендувалося користуватися паркувальними майданчиками для вантажівок. Заступник голови ОДА Петро Гончарук провів нараду з підбиття підсумків цієї роботи в поточному році.

- Збереження автомобільних доріг, створення дорожніх умов та розвиток вантажних перевезень – це комплекс важливих завдань для Запорізької області. Низка заходів, спрямованих на розвиток вантажних перевезень та дорожньої галузі в цілому, відображена в Програмі розвитку автомобільного транспорту на 2013-2017 роки, - зазначив Петро Гончарук.

За словами посадовця, 6 вересня в Кабінеті Міністрів України під головуванням Віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула відбулася нарада щодо будівництва та обладнання паркувальних майданчиків для стоянки вантажних транспортних засобів на в’їздах до обласних центрів. За її результатами поставлено завдання з доопрацювання проекту Державної цільової програми будівництва та обладнання паркувальних майданчиків для стоянки вантажних транспортних засобів. Проект буде надано для розгляду до Кабміну до 1 жовтня поточного року.

- Перед нами поставлено завдання щодо землевідведення для стоянки та створення інфраструктури для надання сервісних послуг учасникам дорожнього руху. Однак, крім розвитку дорожньої інфраструктури необхідно вживати заходи зі збереження доріг. Порушення вагових норм з боку вантажоперевізників негативно впливає на стан автодоріг в області, - зазначив Петро Гончарук.

Під час наради було підбито підсумки весінньо-літнього періоду поточного року, а також визначено заходи, які необхідно вжити до літа наступного року для запобігання псування дорожнього покриття автомобільних доріг області.

За підсумками наради Петро Гончарук дав низку завдань та доручень відповідним службам області та структурним підрозділам облдержадміністрації.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області