Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Військові потреби будуть підтримані коштами обласного бюджету

5 березня 2015 - 16:02

Військові потреби будуть підтримані коштами обласного бюджету

Депутати обласної ради шостого скликання під час сорок першої позачергової сесії ухвалили низку рішень, які стосуються зміцнення обороноздатності області, підтримки та укріплення матеріально-технічної бази військових частин та правоохоронних органів.

Так, на виконання «Програми подальшого нарощування матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на 2011 2015 роки» на 2015 рік, а саме на придбання будівельних матеріалів та засобів загальногосподарського призначення, паливно-мастильних матеріалів,  засобів аварійно-рятувальних робіт виділено 980 тис. грн.

Обласною цільовою програмою "Призовна дільниця" на 2015 -2019 роки передбачено, що в поточному році   у зв’язку з напруженою ситуацією призову підлягатиме не менше 6 тис. осіб. Для забезпечення їх перевезення з обласного збірного пункту до залізничного вокзалу «Запоріжжя -1» (або до військових частин, розташованих безпосередньо у місті Запоріжжя) з обласного бюджету передбачено 206 400 грн.

На ці ж цілі, але в межах реалізації обласної цільової програми «Забезпечення часткової мобілізації на території області у 2015 році» буде спрямовано 58 тис. грн.

Також депутати проголосували за рішення про виділення коштів на укріплення матеріально-технічної бази органів прокуратури, а саме 500 тис. грн. для проведення поточного ремонту будівлі Бердянської міжрайонної прокуратури та 100 тис. грн. для придбання комп’ютерної техніки.

Задоволено і звернення військової частини А 2176 щодо поліпшення матеріально-технічного забезпечення і виділення  500 тис. грн. На  ці кошти планується придбати  тактичний тепловізор,  вісім пральних машин та  автомобіль ГАЗель для перевезення особового складу, який відряджається у зону АТО.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області