Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі відбувся третій благодійний фестиваль «Гармонія сердець»

26 квітня 2015 - 18:46

У концертному залі імені М. І. Глинки Запорізької обласної філармонії відбувся благодійний фестиваль «Гармонія Сердець». Організаторами заходу виступили волонтерська група «Angels» та Служба у справах дітей Запорізької обласної державної адміністрації. Головна особливість фестивалю в тому, що зі спільними виступами на одну сцену виходять професійні виконавці та вихованці запорізьких інтернатів та реабілітаційних центрів.

Цього року учасників на свято музики та добра відправили Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Джерело», Матвіївська школа-інтернат для дітей-сиріт, Каменська школа-інтернат для слабочуючих і пізднооглохлих дітей, Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Світанок», Запорізький дитячий будинок-інтернат (для хлопчиків з вадами розумового розвитку), Запорізький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей, Молочанська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат, Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №1, Запорізька загальноосвітня санаторна школа-інтернат №7, Запорізька спеціальна загальноосвітня  школа-інтернат «Орієнтир». Обдаровані діти разом із вже визнаними артистами співали та танцювали. Окрасою фестивалю став виступ спеціального гостя - співачки Злати Огневич.

До учасників фестивалю звернувся голова обласної державної адміністрації Григорій Самардак. На думку керівника регіону, захід має важливе соціальне значення і такі проекти завжди можуть розраховувати на підтримку обласної влади.

- Фестиваль «Гармонія Сердець» необхідний. Адже дати дітям шанс на самореалізацію - це для них можливість знайти себе, своє покликання. Від імені обласної влади, від імені всіх запорожців, дозвольте сказати слова подяки організаторам фестивалю. Висловити глибоку повагу вихователям інтернатів та реабілітаційних центрів за їх благородну працю. Окрема подяка волонтерам, які допомагають дітям здійснити свою мрію про велику сцену. Це зайвий раз доводить, що українці вміють стояти пліч-о-пліч та завжди допомагають один одному. Україна - єдина країна. Наприклад, Запорізька область відразу прийняла на виховання дітей з дитячих будинків Донецького та Луганського регіонів. 21 одинока дитина оточена теплом та турботою в наших притулках. Тому, не має значення, хто з якої області. Це всі діти нашої єдиної країни. І такий фестиваль, це ще одна наша вагома відповідь будь-яким агресорам та ворогам. Ми зробимо все необхідне, щоб всі діти мали можливість реалізувати себе під мирним небом на нашій Запорізькій землі, - заявив Григорій Самардак.




Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств