Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Облдержадміністрація шукає господаря для автодороги

16 червня 2015 - 17:25

Під керівництвом голови облдержадміністрації Григорія Самардака відбулася нарада з питань  визначення власника автодороги, яка з’єднує автодорогу Н-08 Бориспіль——Дніпропетровськ—Запоріжжя (через Кременчук) та автодорогу по вул. Тиражній м. Запоріжжя. У нараді взяли участь представники Запорізької райдержадміністрації, виконавчого комітету Запорізької міської ради, Сонячної сільської ради Запорізького району, Служби автомобільних доріг у Запорізькій області, Головного управління Держземагентства в Запорізькій області, реєстраційної служби Головного управління юстиції в Запорізькій області, УДАІ ГУ МВС України в Запорізькій області.

На сьогодні ділянка автомобільної дороги від початку кільцевої розв'язки при в'їзді в м Запоріжжя з боку м. Дніпропетровська до
вул. Тиражної у м. Запоріжжя протяжністю 3,8 км не має власника, ніким не обслуговується та знаходиться в незадовільному технічному стані.

Заступник начальника Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Михайло Прохоров поінформував, що Служба автодоріг не заперечує проти передачі їй на баланс  відповідної ділянки дороги.

Учасники наради обговорили варіанти  потенційних органів управління автодорогою - Служба автомобільних доріг у Запорізькій області, районна адміністрація Запорізької міської ради по Ленінському району, обласна рада, облдержадміністрація, а  також можливі джерела фінансування робіт з приведення у належний стан та утримання автодороги в напрямку м. Дніпропетровська .

Голова облдержадміністрації Григорій Самардак  доручив Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА з’ясувати позицію та можливості виконавчого комітету Запорізької міської ради, обласної ради та Державного агентства автомобільних доріг України щодо прийняття у власність безгоспної ділянки дороги та виділенні фінансування на її ремонт.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області