Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Григорій Самардак: «Ми маємо використати всі наші сили та ресурси, аби підтримати українських інвесторів та бізнесменів»

31 серпня 2015 - 08:27

Голова облдержадміністрації Григорій Самардак провів робочу зустріч з генеральним директором сільськогосподарського підприємства «Нібулон» Олексієм Вадатурським. Спільне українсько-угорсько-англійське підприємство займається вирощуванням сільськогосподарських культур із застосуванням закордонних технологій та високопродуктивної імпортної техніки, а також розвитком племінного тваринництва.

Одним з головних питань під час зустрічі стала необхідність вирішення питання добудови та введення в експлуатацію очисних споруд побутових стоків с. Біленьке. Нині цей об’єкт знаходиться в занедбаному стані, через розкрадання обладнання недобросовісним підрядником. Для вирішення проблеми було досягнуто домовленостей між ТОВ СП «Нібулон» та Управлінням капітального будівництва ОДА, згідно яких підприємство профінансує проект після надання технічного замовлення проекту.

Також сторони обговорили можливість зміни строку оренди земельної ділянки для реалізації інвестиційного проекту в м. Кам’янка-Дніпровська з 10 до 49 років. Голова облдержадміністрації Григорій Самардак запевнив Олексія Вадатурського про те, що нині питання вже вирішено та додаткову згоду буде укладено найближчим часом.

Одним з найголовніших питань стала передача в користування ТОВ СП «Нібулон» майна ДП «Хлібна база №74» в м. Молочанськ. Нині це підприємство знаходиться в управлінні Державного майнового резерву. Наголосивши, що даний об’єкт є дуже привабливим з точки зору логістики для запорізьких аграріїв та може принести додаткові робочі місця, керівництво  ТОВ СП «Нібулон» попросило в голови облдержадміністрації висловити підтримку перед Кабінетом Міністрів України.

- З великою повагою ставлюся до справжніх патріотів, які в цей нелегкий час підтримують вітчизняну економіку. Олексій Вадатурський - Герой України і він заслужив це звання своєю нелегкою працею. Запевняю, що влада області завжди відкрита для діалогу та співпраці, тим більше, коли йдеться про інвестиції, що будуть залучені до нашого регіону. Ми маємо використати всі наші сили та ресурси, аби підтримати українських інвесторів та бізнесменів, - підкреслив голова облдержадміністрації Григорій Самардак.

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Запоріжці отримали від благодійників набори засобів гігієни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях