Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Військовим та волонтерам вручили нагороди до Дня Конституції України

23 червня 2016 - 14:47

У Запорізькому обласному військовому комісаріаті відбулися урочистості з нагоди  20-ї  річниці Конституції України за участю  особового складу обласного військового комісаріату та військкоматів Запоріжжя, представників громадських та волонтерських організацій, духовенства, воїнів – учасників АТО.

Заступник обласного військового комісара по роботі з особовим складом та громадськістю полковник Михайло Логвінов зазначив, що Конституція України визначає місце і роль Збройних Сил у системі української державності. Офіцер навів приклади героїзму, відваги та самопожертви українських бійців, які захищають Батьківщину від російсько – терористичних військ на сході країни.

Присутні вшанували пам’ять воїнів, які віддали своє життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність Української держави, хвилиною мовчання.

Волонтер благодійного фонду «Лебедія» Олена Ярошенко привітала  присутніх з ювілейним Днем Конституції України і запевнила, що волонтери Запорізького краю будуть і надалі надавати всебічну допомогу  захисникам України - до повної перемоги над російсько – терористичними військами.

Під час заходу відбулася церемонія нагородження. Так, за особисту мужність та героїзм, виявлені при захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України та з нагоди Дня Конституції України орденом « За заслуги перед Запорізьким краєм » III ступеня був нагороджений начальник відділу фінансового забезпечення Запорізького обласного військового комісаріату підполковник Олексій Чаплигін.

В урочистій обстановці військовослужбовцям та службовцям облвійськкомату та військових комісаріатів Запоріжжя також були вручені грамоти та подяки  голови обласної ради, Запорізького міського голови та обласного військового комісаріату.

Грамотами обласного військового комісара були нагороджені ветерани – учасники АТО та волонтери.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят