Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька облдержадміністрація прозвітувала про свої видатки

14 березня 2017 - 13:45

Запорізька обласна державна адміністрація представила інформацію про виконання у 2016 році державної програми «Здійснення виконавчої влади у Запорізькій області». Звіт  про виконання програми по утриманню облдержадміністрації за 2016 рік представили заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко та директор Департаменту фінансів ОДА Сергій Медвідь.

Затверджені на 2016 рік бюджетні асигнування склали 226,9 млн. грн. і включають за загальним фондом 178,9 млн. грн., за спеціальним фондом 48 млн. грн.

У межах затвердженого загального обсягу 98%  коштів – це захищені видатки (заробітна плата – 93% та енергоносії – 5%), 2% – інші поточні видатки (оплата товарів і послуг, службових відряджень, утримання адмінприміщень тощо).

Як  повідомив Сергій Медвідь, видатки загального фонду забезпечують лише 61% від потреби. З них видатки на заробітну плату з нарахуваннями склали 166,7 млн. грн. або 67% від потреби, на оплату енергоносіїв – 9,5 млн. грн. або 66% від потреби, на інші поточні видатки – 2,7 млн. грн. або 11% від потреби.

Фінансування видатків здійснено Державним казначейством України у повному обсязі відповідно до затвердженого плану асигнувань. Не використано  кошти в сумі  0,6 млн. грн. або 0,3% від річних планових асигнувань, більшість  яких – економія коштів по нарахуванню єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на заробітну плату відповідних категорій працівників.

Виконання спеціального фонду здійснюється за рахунок власних надходжень бюджетних установ та субвенцій з місцевих бюджетів державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів. За всіма джерелами спеціального фонду заплановані видатки в обсязі 48 млн. грн., з них використано 38,1 млн. або 79 % від плану.

Структура Запорізької облдержадміністрації на кінець 2016 року  включала всього 246 бюджетних установ. Затверджена Урядом гранична штатна чисельність становить 2756 одиниць, з них вакантні – 288 одиниць або 10% від штату.

Місцевими державними адміністраціями області у звітному році забезпечено взяття фінансових зобов’язань виключно в межах затверджених бюджетних асигнувань. Кредиторська заборгованість відсутня.

- Аналіз результативних показників свідчить про забезпечення місцевими державними адміністраціями області виконання завдань, реалізацію повноважень, визначених законодавством, в обов’язковому обсязі відповідно до головної мети їх діяльності, стратегічної цілі та затвердженого паспорта бюджетної програми. Основні задачі в минулому році виконано, - наголосила, підбиваючи підсумки, Зінаїда Бойко.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області