Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль: «Запоріжці на власні очі бачать ті зміни, які були задекларовані Президентом та Прем’єр-міністром України»

18 вересня 2018 - 08:45

На цьому голова облдержадміністрації Костянтин Бриль наголосив після перевірки виконання ремонтних робіт дорожнього покриття по вул.Володимира Довганюка (від Мелітопольського шосе до пр. Східного), яку він провів під час робочої поїздки до Бердянська.

- Обласна влада поставила перед собою завдання якісно освоїти субвенцію в сумі 480 мільйонів гривень, які виділила в поточному році держава на оновлення доріг місцевого значення. Власне на цю дорогу було використано 6 мільйонів гривень, за які  оновлено майже 1,5 кілометра дороги. Нині по всій області триває завершення ремонтів автодоріг загального користування місцевого значення і я особисто перевіряю якість їх виконання. Хоча остаточні висновки робитимуть  місцеві жителі. В наступному році ми очікуємо збільшення субвенції, а також розраховуємо на те, що Уряд дозволить нам використовувати кошти «митного експерименту» на дороги місцевого значення. Адже нині ці гроші витрачаються тільки на дороги держзначення. Як приклад можу назвати дорогу Василівка-Бердянськ, яка оновлюється за кошти від перевиконання плану Запорізької митниці. Те ж саме стосується і напрямку на Маріуполь. У цьому році наша митниця посідає друге місце в державі за перевиконанням плану, хоча Запорізький регіон і не має таких потужностей, як Львівська чи Одеська область. Та завдяки тим промисловим підприємствам, які повернулися в зону діяльності нашої митниці, ми маємо реальні досягнення. Впевнений, що запоріжці на власні очі бачать ті зміни, які були задекларовані Президентом та Прем’єр-міністром України, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Участь у заході також взяв народний депутат України Олександр Пономарьов, який підкреслив, що оновлення дороги є результатом спільних зусиль парламенту України, керівництва області та місцевої влади. Зі свого боку очільник регіону висловив подяку Олександру Пономарьову, який опікується питаннями транспорту і активно доносить до урядовців проблеми Запорізької області, які потребують вирішення на загальнодержавному рівні.

Як повідомив Бердянський міський голова Володимир Чепурний, стан, у якому перебувала автомобільна дорога загального користування місцевого значення по вулиці Володимира Довганюка, був украй незадовільний та викликав постійні нарікання користувачів і власників транспортних засобів.

Після процедури проведення відкритих торгів Департаментом промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації було укладено договір з підрядною організацією ТОВ «Бердянськбудтрест» на виконання поточного середнього ремонту проїзної частини дороги по вулиці Володимира Довганюка від Мелітопольського шосе до проспекту Східного на суму 6 млн.30 тис. грн.

На теперішній час за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення було виконано ремонт цієї ділянки дороги  протяжністю 1, 425 км на загальній площі 14,0 тис. м2.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств