Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Жителі області - на постійному прямому зв’язку з владою

19 листопада 2018 - 10:46

У Запорізькому обласному контактному центрі відбулася пряма телефонна лінія у рамках проекту «Влада на зв’язку з громадськістю», під час якої з жителями області спілкувалася перший заступник голови облдержадміністрації Елла Слепян.

За відведений час до посадовця надійшло 13 дзвінків від жителів міст Запоріжжя, Бердянськ та Більмацького, Кам’янсько-Дніпровського, Михайлівського, Бердянського, Василівського та Запорізького районів.

Більшість звернень стосувалися проблемних питань житлово-комунального господарства, а саме: старту опалювального сезону і відсутністю у зв’язку  з цим водопостачання. Традиційно не втрачають актуальності і питання соціального характеру: виплати матеріальної допомоги, субсидій, пенсійного забезпечення.

Наявність опалення більше турбує жителів обласного центру, адже стовпчики термометра вже фіксують мінусові показники. Крім цього, запоріжці виражають невдоволення  роботою міського контактного центру 15-80, адже наразі просто неможливо залишити будь-яку заявку у зв’язку з перевантаженням ліній. Турбує жителів міста і діяльність обслуговуючих компаній, які, на думку запоріжців, не виконують своїх обов’язків.

Від жителів області продовжують надходити звернення щодо оформлення земельних паїв, а також вкотре порушено питання відмови у субсидії відповідно до нових правил нарахування.

На «гарячу лінію» надійшов дзвінок від директора Кам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату з проханням посприяти вирішенню питання щодо придбання газового котла.

У ході проведення прямої лінії Елла Слепян надала консультації та роз’яснення громадянам, а також запевнила заявників, що буде вжито відповідних заходів реагування на порушені питання та надано офіційні відповіді.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні