Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька область повністю виконала завдання по призову громадян на строкову службу

13 грудня 2018 - 09:49

foto

Запорізька область на 100% виконала планове завдання по призову громадян України на строкову військову службу восени 2018 року.

Відповідно до  планового завдання на призов у жовтні-грудні 2018 року Запорізька область має направити: до Збройних Сил України – 235 чоловік; Національної гвардії України – 330 чоловік; Державної прикордонної служби України – 120 чоловік; Державної спеціальної служби транспорту – 35 осіб. На сьогодні наряд виконано на 100%,  на військову службу призвано 720 осіб.

При цьому в низці районів показники перевищили 100%  плану, а саме Великобілозерському, Більмацькому, Токмацкому районі та м. Токмак, Новомиколаївському, Михайлівському та Гуляйпільському районах області.

Як повідомив начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи облдержадміністрації Олексій Караулов, перед початком весняного призову на строкову військову службу 2019 року відбудеться нарада за участю голів районних державних адміністрацій та міських голів міст обласного значення, голів призовних комісій, військових комісарів, керівників міських та районних відділів Національної поліції, головних лікарів районних та обласних лікувальних закладів, де буде підбито підсумки проведення осіннього призову 2018 року та постановлено завдання щодо проведення чергового призову на строкову військову службу весною 2019 року.      

 Нагадаємо, військовослужбовці строкової служби не будуть направлятися в  зону проведення операції об’єднаних сил. За ними зберігається робоче місце та отримання середньомісячної заробітної плати. Призовники мають можливість залишитися на військовій службі шляхом підписання контракту та будуть отримувати зарплатню близько 10 тис. грн.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район