Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Євген Мироненко на прямому зв’язку з жителями Запорізької області

5 березня 2024 - 14:55

Під час “гарячої лінії” заступник голови ЗОДА Євген Мироненко поспілкувався з жителями регіону - до посадовця надійшли звернення щодо отримання гуманітарної допомоги та паливної деревини, а також підтримки військовослужбовців. 

Так, житель Запорізької області розповів, що в його будинку проживає жінка з числа ВПО, якій відмовили в отриманні гуманітарної допомоги. Євген Мироненко пообіцяв зв’язатись з представниками гуманітарного хабу, який надасть жінці всю необхідну підтримку. 

Крім цього, до заступника голови ЗОДА звернулась вимушена переселенка з м. Оріхів. Мешканка області потребує дров для опалення будинку. Посадовець взяв питання під власний контроль. 

Також до облдержадміністрації звернулись військовослужбовці з проханням допомогти придбати автомобілі для ефективного виконання бойових задач. 

На кожне звернення, що надійшло під час “гарячої лінії”, Євген Мироненко надав вичерпну відповідь та, за потреби, залучив представників відповідних структурних підрозділів, які мають особисто зв'язатись з громадянами. Більшість проблемних питань заступник голови ЗОДА взяв під особистий контроль. 

Обласна влада продовжує оперативно реагувати на сигнали громадськості. Мешканці регіону можуть безплатно звернутися зі своїми проблемами за номером 0-800-503-508 або у телеграм чат-бот @InfoProstirZPBot.

 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

Впродовж доби окупанти 547 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни

У Києві пройшов Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів у рамках діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України

Рекордні 18 медалей завоювали запорізькі спортсмени на чемпіонаті Європи з ушу

Нові домовленості між регіонами України та Європи посилять захист і безпеку – Президент на другому Міжнародному саміті міст і регіонів

Запоріжжя відсвяткувало День Європи урочистим підняттям прапора ЄС

Нацгвардієць з Енергодару на псевдо «Нота» поділився історією героїчного порятунку побратимів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одну жінку поранено під час ворожого авіаційного удару по Запорізькому району

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 805-го дня війни