Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Персональна результативність кожного працівника забезпечує загальний успіх компанії

29 липня 2010 - 16:56

В облдержадміністрації пройшло розширене засідання обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва, у рамках якого відбулася презентація інноваційного проекту „Investors in People”.

Проект „Investors in People” – це стандартизована концепція якості управління людьми, яка затверджена у 70-ти країнах світу.  Проект  розроблений британськими фахівцями і почав поширюватись на світових ринках у 1997 році. Українські компанії успішно стали впроваджувати стандартизовану технологію в питаннях управління людьми - „Investors in People” – з 2007 року.

За словами координатора та партнера проекту „Investors in People” в Україні Ольги Ревіної, впровадження проекту допомагає узгодити інтереси роботодавців і працівників підприємства. Результатом цієї роботи є підвищення ефективності та конкурентоспроможності організації.  Враховуючи це, впровадження „Investors in People” є актуальним питанням в умовах сучасного розвитку країни. Президент України Віктор Янукович у зверненні до українського народу наголосив, що одним з основних завдань влади є створення сприятливих умов для розвитку людського потенціалу, оскільки саме людина та її  персональна результативність забезпечує успіх компанії.

Заступник начальнка головного управління економіки Світлана Кругляк зазначила, що обласна влада завжди опікувалась питанням підвищення конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу. У регіоні працює проект «Купуй запорізьке – обирай своє», створена система кластерних об’єднань. Впровадження проекту „Investors in People” на запорізьких підприємствах -  це наступний крок у цій важливій роботі.

Поширення еталону якості управління людьми підтримує Європейський Банк Реконструкції та Розвитку. Спеціальна програма ЄБРР передбачає 60%-ву компенсацію для українських підприємств, які виявлять бажання розпочати впровадження проекту „Investors in People”. Тож запорізьким підприємцям необхідно серйозно задуматись над можливістю розпочати процес сертифікації.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств