Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Борис Петров особисто перевірить, як на місцях впорядкували траси

19 квітня 2011 - 08:57

За дорученням голови обласної державної адміністрації Бориса Петрова його заступник Лариса Мефьодова провела селекторну нараду

За дорученням голови обласної державної адміністрації Бориса Петрова його заступник Лариса Мефьодова провела селекторну нараду з керівниками територій щодо організації та проведення заходів з озеленення й благоустрою населених пунктів регіону.

- Шістнадцятого квітня, у День довкілля, в області проведено масштабні суботники. Однак керівники районів та міст обласного підпорядкування мають  пам’ятати, що акції з благоустрою та озеленення територій проводяться протягом всього квітня, - нагадала Лариса Мефьодова учасникам селекторної наради.

Також заступник голови обласної державної адміністрації повідомила, що зранку вона разом з очільником регіону  здійснила рейдовий об’їзд деяких територій з метою  перевірки виконаних робіт на місцях. Зокрема,  голова ОДА Борис Петров звернув увагу на впорядкування траси у бік  Вільнянська.

- Вздовж траси ми побачили купи сміття. Аналогічна ситуація спостерігається, якщо їхати в напрямку Харкова та Дніпропетровська, - повідомила Л. Мефьодова.

Тож посадовець доручила керівникам територій особливу увагу приділити впорядкуванню трас, насамперед, республіканського значення. Те саме стосується і благоустрою під’їздів до обласного центру. Лариса Мефьодова попередила, що наприкінці тижня голова облдержадміністрації  збирається особисто ще раз проїхати територіями області та перевірити ситуацію на трасах.

У ході селекторної наради окремо розглянули питання підписання договорів на вивіз сміття з дачних кооперативів. За інформацією представника обласної виконавчої влади, поки що жоден дачний кооператив добровільно не підписав угоди на вивіз сміття. Внаслідок цього поблизу дач накопичилась велика кількість смітників. Тож обласна влада відпрацьовує питання можливості відключення води у тих, хто не підпише  угоди із спеціалізованими організаціями.

- Хочу звернутись до кожного запоріжця: ви маєте розуміти, для того, щоб зберегти навколишню природу, одного суботника на рік недостатньо. Необхідно слідкувати за собою щодня, докладати зусиль, адже наші діти також будуть жити на цій землі. І хотілося б, щоб це було екологічно чисте, впорядковане місце, - наголосила Л. Мефьодова.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»