Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Оздоровчі заклади області готуються до літнього сезону

25 травня 2011 - 13:31

Оздоровчі заклади області  готуються до літнього сезону

Дитячі оздоровчі заклади Запорізької області майже на 100% готові до початку  літнього сезону. Як повідомив заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук під час брифінгу,  основним завданням підготовчого періоду в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку до відкриття літнього сезону  було створення належних умов для перебування дітей – виконання санітарного законодавства, протипожежної безпеки, безпеки користування водними об’єктами, особистої безпеки дітей та обслуговуючого персоналу.

- За всіма цими показниками наші оздоровчі заклади повністю готові. Також складено графік підписання актів прийому закладів, що проводиться за кілька днів до початку заїзду дітей на відпочинок, - зазначив Микола Ярмощук.

Про результати інспектування об’єктів відпочинку дітей  також повідомив голова комісії, представник Кабінету Міністрів Віталій Гордина

- Сьогодні по всій Україні здійснюється інспектування готовності дитячих оздоровчих закладів. У Запорізькому регіоні концентрація  закладів, які входять до загальної мережі оздоровчих закладів України, становить майже 10 відсотків.  Остаточне підписання актів прийому закладів оздоровлення та відпочинку триватиме з 29 травня по 26 червня, а саме за три – п’ять днів до початку прийому дітей цими установами. Загалом, те, що ми побачили в області під час відвідування всіх дитячих оздоровчих закладів щодо їх готовності, ми оцінюємо абсолютно позитивно, - заявив Віталій Гордина.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів