Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Влада надає підприємцям допомогу

18 липня 2011 - 17:04

Влада надає підприємцям допомогу

Продовжує роботу гаряча «губернаторська телефонна лінія», яка працює щодня і дозволяє суб’єктам підприємницької діяльності оперативно звернутися по допомогу до органів виконавчої влади у вирішенні певних проблем. У тому числі й зі скаргами на порушення законодавства, спроби рейдерства тощо. Серед питань, які надходять від підприємців, – прохання про сприяння у реалізації бізнес-планів, щодо виділення земельних ділянок для реалізації проектів,  роз’яснення деяких положень  Податкового кодексу.

Всього ж з моменту роботи «губернаторської гарячої лінії» за телефоном облдержадміністрації  звернулися близько 20 громадян з усієї області. Щодня уся отримана інформація разом із пропозиціями щодо вжиття належних заходів надходять до  керівника регіону Бориса Петрова. Їх виконання голова облдержадміністрації тримає на особистому контролі. З метою вирішення порушених громадянами питань розіслано відповідні листи та запити, у питаннях, визначено відповідальних фахівців ОДА за розв’язання  проблем, що належать до компетенції обласної виконавчої влади.

Що стосується гострих питань законодавства та нового Податкового кодексу, спеціалісти управління регуляторної політики та підприємництва Головного управління економіки облдержадміністрації,  які проводять прийом дзвінків,  одразу надають відповіді у телефонному режимі. Наразі, позитивно вирішено питання підприємця, який звернувся на «гарячу лінію» зі скаргою на невчасне надання відмови у дозволі на будівництво кафе та  літнього майданчика. До обласної державної адміністрації  приватний підприємець звернувся  30 червня, сьогодні це питання вирішено. Підприємцю надано дозвіл на будівництво. 

Нагадаємо, що зателефонувати на пряму лінію підприємці Запорізької  області мають змогу щодня по буднях   з 10 до 12 години за номером  061 224 66 22.



Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович