Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Петро Гончарук: «Маємо досягнення, але завжди є над чим працювати»

22 липня 2011 - 09:07

Петро Гончарук: «Маємо досягнення, але завжди є над чим працювати»

Звітуючи на громадських слуханнях про виконання пріоритетних напрямків роботи обласної державної адміністрації за підсумками І півріччя, заступник голови ОДА Петро Гончарук оприлюднив деякі цифри.

Зокрема, за словами посадовця, серед пріоритетів діяльності обласної державної адміністрації обрано 10 напрямків, у яких визначено 133 індикатори. Наразі з них повністю виконано 127, частково - шість.

Для виконання кожного пріоритетного напрямку напрацьовано єдину систему дії, яка складається з чотирьох кроків: визначення стратегічної мети; обрання оперативних цілей; розробка механізму реалізації чи «проектного листка»; моніторинг та контроль виконання.

Серед досягнень обласної влади  названо результати у таких сферах:  продовольчої та енергетичної безпеки регіону; залучення інвестицій; турботи про дітей, молодь, інвалідів, людей похилого віку; оптимізації та контролю бюджетних видатків,  пошуку додаткових джерел наповнення дохідної частини обласного бюджету.

Багато цікавих проектів почало працювати у пріоритетному напрямку «Розвиток малого та середнього бізнесу».

Щодо недовиконаних індикаторів, вони зосереджені у таких пріоритетних напрямках як реальний сектор економіки та впорядкований регіон (сфера житлово-комунального господарства).

- У цьому напрямку ми багато працювали і у нас є певні досягнення. Однак, залишаються питання, яким необхідно приділити максимум уваги. До кінця року у нас є час, тому переконаний, що, зосередивши зусилля на цих індикаторах, ми досягнемо позитивного результату, - запевнив Петро Гончарук.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів