Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Інформаційні матеріали

У Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів 05.09.2011 розпочато навчання за професійними програмами підвищення кваліфікації працівників управлінь Пенсійного фонду України в районах і містах Запорізької області

5 вересня 2011 - 11:54

У Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів 05.09.2011 розпочато навчання за професійними програмами підвищення кваліфікації працівників управлінь Пенсійного фонду України в районах і містах Запорізької області та районах міста Запоріжжя, а також спеціалістів секторів профілактичної роботи служб у справах дітей районних державних адміністрацій та міських (міст обласного значення) рад. В навчальних групах 44 працівники Пенсійного фонду України  та  17 спеціалістів секторів профілактичної роботи служб у справах дітей районних державних адміністрацій та міський (міст обласного значення) рад.

Під час навчання  працівників Пенсійного фонду України будуть розкриті актуальні питання державної політики у сфері пенсійного забезпечення  та основні вимоги щодо підвищення якості надання пенсійних послуг.

Спеціалісти секторів профілактичної роботи служб у справах дітей ознайомляться з аналізом використання регіональними службами у справах дітей наданих повноважень з проведення профілактичної роботи серед неповнолітніх, участі у правовому вихованні дітей та запобігання шкідливим звичкам у підлітковому середовищі.

Значну увагу в процесі навчання буде приділено основним засадам нового антикорупційного законодавства України та практичним аспектам застосування Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції".

07 вересня 2011 року продовжить роботу постійно діючий семінар "Актуальні питання захисту прав та законних інтересів дітей" для працівників райдержадміністрацій, райадміністрацій Запорізької міської ради та міських рад міст обласного значення, які опікуються проблемами дітей.

08 вересня 2011 року в роботі постійно діючого семінару "Актуальні питання застосування чинного законодавства України" візьмуть участь працівники юридичних служб місцевих органів виконавчої влади, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, державних підприємств, установ та організацій.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку