Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Інформаційні матеріали

В Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів 27-28 вересня 2011 року відбувся тематичний короткостроковий семінар "Впровадження автоматизованої системи діловодства та електронного документообігу "ОПТІМА" для працівників місце

28 вересня 2011 - 16:50

В Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів 27-28 вересня 2011 року відбувся тематичний короткостроковий семінар "Впровадження автоматизованої системи діловодства та електронного документообігу "ОПТІМА" для працівників місцевих органів виконавчої влади.

Учасниками семінару стали 19 державних службовців та 2 працівники державних установ.

Даний семінар проводився з метою удосконалення інформаційно-комунікаційної компетентності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування; сприяння ефективному впровадженню новітніх технологій в управлінні та контрольній діяльності, активізації участі державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в інноваційних процесах, розбудові структур місцевих органів виконавчої влади; удосконалення знань державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування щодо автоматизації діловодства та електронного документообігу в органах виконавчої влади; надання слухачам теоретичних знань та формування практичних навичок використання системи автоматизації діловодства та електронного документообігу "ОПТІМА"; удосконалення знань слухачів щодо використання автоматизованої системи діловодства "ОПТІМА" в контрольній діяльності місцевих органів виконавчої влади.

В ході семінару зі слухачами відпрацьовані наступні питання:

  • Принципи побудови та функціонування систем електронного документообігу. Система автоматизації діловодства та електронного документообігу "ОПТІМА". Призначення основних програмних модулів. Робота з модулем "Адміністратор".
  • Організаційно-технологічні підходи до впровадження системи електронного документообігу "ОПТІМА" в місцевих органах виконавчої влади: заповнення довідників, підключення звітів, проведення інвентаризації бази даних.
  • Налаштування рубрикатора, організація пошуку документів за різноманітними атрибутами, побудова запитів в модулі "Клієнт-Оптима".
  • Практичні рекомендації з використання та впровадження системи "ОПТІМА". Обмін досвідом щодо впровадження системи обліку вхідних документів та контролю виконавської дисципліни в апараті облдержадміністрації.

Читайте також

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни

Обласна влада опрацьовує оптимальний механізм проїзду між правим і лівим берегами Запоріжжя