Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: Мелітопольська швейна фабрика «Елегант» - виробник продукції екстракласу»

3 березня 2012 - 13:41

Під час робочої поїздки до Мелітополя голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко відвідав мелітопольське виробничо-торгівельне швейне підприємство «Елегант».

Нині це сучасне виробництво, що випускає чоловічі костюми, піджаки, брюки, пальто. Робітниці фабрики працюють на сучасному обладнанні провідних іноземних фірм: «Durkopp Adler AG», «Juki». «Veit», «Brisau», «Kannegisser», «PFAFF». Щорічно підприємство випускає майже 70 тисяч піджаків та 120 тисяч брюк. Експериментальний цех «Елеганту»  кожен  рік запроваджує  60-70 нових моделей.

З 1994 року підприємство має досвід співпраці з відомими фірмами Європи та Америки. В останні роки за міжнародними контрактами на підприємстві вироблялись спеціальні чоловічі та жіночі костюми для працівників залізниці та авіаліній Франції, для фінансової поліції Італії, для поліції Голландії, а також костюми для працівників МВС та митної служби України.

Ознайомившись з роботою підприємства «Елегант», Олександр Пеклушенко щиро подякував робітницям фабрики та її керівникові Надії Вільшанській за плідну працю та високу якість продукції.

- Ви виробляєте продукцію екстракласу. Це зайвий раз доводить, що у державі потрібно шукати ресурси. І ми чітко впевнені, що ці ресурси - у внутрішньому виробництві, легальному бізнесі. Необхідні однакові конкурентні умови та можливості для вас – виробників – та для тих ділків, що ввозять продукцію набагато нижчої якості, але й нижчої вартості. Створення таких умов – це завдання влади, - наголосив під час розмови з колективом підприємства голова облдержадміністрації.

Відповідаючи на питання журналістів Олександр Пеклушенко також додав: «Продукція «Елеганту» безперечно дуже високої якості. І дуже образливо, що голландська поліція одягнена у форму, пошиту в Мелітополі, а наші українські міліціонери воліють носити форму інших фабрик. Я, як голова облдержадміністрації, буду все робити для того, аби наші українські міліціонери та військові обирали уніформу мелітопольського виробництва.»

Основа колективу «Елеганту» - жінки. Саме тому і вирішив побувати на підприємстві саме напередодні 8 Березня – зізнався під час зустрічі з працівницями фабрики Олександр Пеклушенко. Наприкінці зустрічі очільник  регіону привітав колектив підприємства з цим світлим святом та подарував перші весняні квіти. 

Читайте також

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області