Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Валентина Арбузова: «Головний напрямок діяльності нашої асоціації – захист інтересів українського бізнесу»

15 червня 2012 - 14:24

Валентина Арбузова: «Головний напрямок діяльності нашої асоціації – захист інтересів українського бізнесу»

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко та Президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Валентина Арбузова, яка нині перебуває у Запоріжжі, під час спілкування з журналістами розповіли про головні завдання асоціації, шляхи її співпраці з владою, зокрема, у Запорізькій області.

-  Асоціація тісно співпрацює з Податковою службою, з Адміністрацією Президента України, з Кабінетом Міністрів, з Міністерствами та профільними комітетами. Тобто, всі проблеми, які виникають у представників бізнесу, ми спільно вирішуємо на всіх рівнях та за участю усіх зацікавлених сторін. Нині, у період адаптації Податкового кодексу, в асоціації активно працюють вузькі спеціалісти, які детально вивчають всі нюанси, - зазначила Валентина Арбузова.

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко повідомив журналістам, що робота асоціації є дуже активною та результативною, що найкраще проілюстровано мовою цифр: територіальне відділення АППУ у Запорізькій області налічує більше 300 членів.

- Асоціація платників податків України – це локомотив між працедавцем, державою та Податковою службою, який дозволяє оперативно реагувати на всі перекоси і в Податковому кодексі, і просто у поточних відносинах бізнесу та податківців. У першу чергу завдяки позиції начальника ДПС у Запорізькій області Олексія Тімарцева нам вдалося довести, що Податкова служба може бути і партнером, і консультантом. А це є основою концепції взаємодії представників бізнесу, влади та Податкової служби. Ефективність роботи асоціації дуже висока й базується, перш за все, на тому, що до неї входять представники і малого, і середнього, і великого бізнесу, і вона об’єднує 40% виробників ВВП, - зазначив Олександр Пеклушенко.

Також керівник області повідомив, що за результатами проведеної сьогодні роботи він чекає серйозних результатів.

- Сьогодні в облдержадміністрації проходить семінар для платників податків Запорізької та Дніпропетровської областей. Крім того, ми вже зустрілися з кращими платниками податків за минулий рік, окремо спілкувалися з Валентиною Арбузовою. За підсумками такого насиченого дня ми чекаємо, по-перше, на збільшення податкових надходжень, по-друге – на зменшення розчарувань представників бізнесу, і по-третє, що є для нас головним, – на нарощування темпів економічного зростання регіону, - наголосив Олександр Пеклушенко.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів