Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Валентина Арбузова: «Головний напрямок діяльності нашої асоціації – захист інтересів українського бізнесу»

15 червня 2012 - 14:24

Валентина Арбузова: «Головний напрямок діяльності нашої асоціації – захист інтересів українського бізнесу»

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко та Президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Валентина Арбузова, яка нині перебуває у Запоріжжі, під час спілкування з журналістами розповіли про головні завдання асоціації, шляхи її співпраці з владою, зокрема, у Запорізькій області.

-  Асоціація тісно співпрацює з Податковою службою, з Адміністрацією Президента України, з Кабінетом Міністрів, з Міністерствами та профільними комітетами. Тобто, всі проблеми, які виникають у представників бізнесу, ми спільно вирішуємо на всіх рівнях та за участю усіх зацікавлених сторін. Нині, у період адаптації Податкового кодексу, в асоціації активно працюють вузькі спеціалісти, які детально вивчають всі нюанси, - зазначила Валентина Арбузова.

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко повідомив журналістам, що робота асоціації є дуже активною та результативною, що найкраще проілюстровано мовою цифр: територіальне відділення АППУ у Запорізькій області налічує більше 300 членів.

- Асоціація платників податків України – це локомотив між працедавцем, державою та Податковою службою, який дозволяє оперативно реагувати на всі перекоси і в Податковому кодексі, і просто у поточних відносинах бізнесу та податківців. У першу чергу завдяки позиції начальника ДПС у Запорізькій області Олексія Тімарцева нам вдалося довести, що Податкова служба може бути і партнером, і консультантом. А це є основою концепції взаємодії представників бізнесу, влади та Податкової служби. Ефективність роботи асоціації дуже висока й базується, перш за все, на тому, що до неї входять представники і малого, і середнього, і великого бізнесу, і вона об’єднує 40% виробників ВВП, - зазначив Олександр Пеклушенко.

Також керівник області повідомив, що за результатами проведеної сьогодні роботи він чекає серйозних результатів.

- Сьогодні в облдержадміністрації проходить семінар для платників податків Запорізької та Дніпропетровської областей. Крім того, ми вже зустрілися з кращими платниками податків за минулий рік, окремо спілкувалися з Валентиною Арбузовою. За підсумками такого насиченого дня ми чекаємо, по-перше, на збільшення податкових надходжень, по-друге – на зменшення розчарувань представників бізнесу, і по-третє, що є для нас головним, – на нарощування темпів економічного зростання регіону, - наголосив Олександр Пеклушенко.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»

Триває набір кадрового резерву держслужбовців

СБУ викрила «суддю» з Мелітополя, яка виносила сфабриковані вироки місцевим мешканцям

Коли говорять гармати, музи не мовчать: у Запорізькій обласній філармонії відбувся гала-концерт «Акорди Хортиці»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 438 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі