Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Інформаційні матеріали

Інформація про проведення тематичного короткострокового семінару "Основні засади планування та використання фондів охорони навколишнього природного середовища"

27 вересня 2012 - 16:37

про проведення тематичного короткострокового семінару 
"Основні засади планування та використання фондів охорони навколишнього природного середовища"

За ініціативи Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області 27 вересня 2012 року у Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій для керівників та спеціалістів райдержадміністрацій, міських рад міст обласного та районного значення, які відповідають за екологічні питання на відповідній території, проведений тематичний короткостроковий семінар "Основні засади планування та використання фондів охорони навколишнього природного середовища". Проведення даного комунікативного заходу було спрямовано на підвищення ефективності використання коштів фондів охорони навколишнього природного середовища місцевих бюджетів в умовах бюджетного законодавства.

З вступним словом до учасників семінару звернувся заступник начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області Ф.І. Лихасенко, який означив пріоритетні завдання щодо реалізації державної політики в сфері охорони навколишнього природного середовища на сучасному етапі державотворення та побажав учасникам семінару злагодженої й результативної роботи.

Змістовим наповненням означеного навчального заходу стали актуальні питання у сфері охорони навколишнього природного середовища, а саме: зміни у бюджетному та податковому законодавстві, підвищення ефективності планування видатків з місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища, порядок підготовки та подання запитів на фінансування з Державного фонда охорони навколишнього природного середовища, екологічні проблеми водних ресурсів області та шляхи їх вирішення,встановлення меж територій та об’єктів природно-заповідного фонду, повноваження місцевих державних адміністрацій у сфері поводження з відходами.

Вищезазначені теми були висвітлені фахівцями Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області, Головного фінансового управління та Головного управління економіки Запорізької облдержадміністрації.

Слухачі семінару отримали роздаткові методичні матеріали в паперовому та електронному вигляді.

Всього учасниками семінару стали 32 особи, з них 24 державних службовців, 6 посадових осіб місцевого самоврядування та 2 працівника комунальних підприємств.

Читайте також

Я вважаю, що кожен чоловік може себе знайти в Збройних Силах, – майбутній військовослужбовець

Будівництво підземної школи в Біленьківській громаді Запорізького району дозволить забезпечити офлайн-навчанням усіх учнів громади

Як ветеранам і цивільним порозумітися: новий інформаційний проєкт

Запорізьких експортерів запрошують на віртуальну виставку в Йорданії

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

Звернення керуючого Запорізькою єпархією Православної церкви України єпископа Фотія напередодні поминальних днів

«Повернення ветерана на робоче місце»: роботодавцям розповіли про працевлаштування та перенавчання

Обласна влада продовжує підтримувати наших військових

Працівники облдержадміністрації долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Іван Федоров про першу мобілізацію рф на окупованій частині Запорізької області