Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відкрито відремонтовану операційну залу Запорізького поштамту

14 грудня 2012 - 15:34

Заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Юрій Пелих взяв участь в урочистому відкритті операційної зали Запорізького поштамту, яка знаходилась на капітальному ремонті з 2011 року.

Посадовець зазначив, що відкриття операційної зали є дуже важливим для громадян, адже під час її ремонту жителі  кожного дня відчували труднощі.

- Закриття операційної зали поштамту на ремонт відчув кожен з нас, але варто було чекати, бо тепер ми будемо отримувати якісніші послуги в комфортних умовах. Від імені голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка  хочу подякувати директору Запорізької дирекції «Укрпошти» Станіславу Лимарчуку та всьому колективу. Дуже важливо, що в цей економічно складний період наша пошта розвивається, підвищує якість своїх послуг. Адже «Укрпошта» - це зв’язок з рідними та друзями, це інформація, передплата на газети та журнали, одним словом – спілкування. У селі для пенсіонерів поштар давно став одним найближчих людей, адже він приносить пенсію, - зазначив Юрій Пелих.

Також від облдержадміністрації посадовець подарував багатофункціональний пристрій, який  включає принтер, копіювальний апарат та сканер. Він буде використовуватися для обслуговування клієнтів закладу.

Як повідомив директор Запорізької дирекції «Укрпошти» Станіслав Лимарчук, капітальний ремонт операційної зали поштамту було розпочато в 2011 році. У приміщенні виконано роботи з енергозбереження - встановлено двокамерні метало пластикові вікна, замінено освітлення,  оздоблено стіни, зроблено підвісну стелю,  проведено повну заміну технологічних меблів на робочих місцях, переобладнано бар’єр задля збереження конфіденційності обслуговування кожного клієнта, встановлено системи кондиціонування та вентиляції приміщення для підтримки комфортного мікроклімату, модернізовано систему опалення для забезпечення температурного режиму приміщення в осінньо-зимовий період, проведено капітальний ремонт санітарно-побутових приміщень відділення поштового зв’язку №5.

Загальна сума коштів, витрачена на проведення капітального ремонту операційної зали, - 1,5 млн. грн. Кошти виділено генеральною дирекцією УДППЗ «Укрпошта» з фонду розвитку підприємства.

Юрій Пелих став першим клієнтом оновленої операційної зали – він придбав новорічній конверт та листівку для привітання батьків з новорічними святами.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області