Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Боротьба зі злочинністю потребує нових підходів та зміцнення матеріально-технічної бази органів внутрішніх справ»

19 грудня 2012 - 13:43

20 грудня в Україні відзначається професійне свято працівників органів внутрішніх справ – День міліції. 22 роки тому було ухвалено Закон «Про міліцію», який визначив основні засади діяльності міліції незалежної України.

Урочистості з нагоди Дня міліції  відбулися в музично-драматичному театрі ім. Магара, де правоохоронців регіону  привітали керівники області та міста.

- Кожен день, коли мені доповідають про оперативну ситуацію в регіоні, я знаю, що за сухими цифрами статистики стоїть копітка, складна, іноді небезпечна для життя праця майже семи тисяч запорізьких міліціонерів. За кожною справою стоїть людське горе. І, коли цього горя стає менше, я щасливий. Тому я дуже вдячний вам, наші справжні захисники, за ваш героїчний труд та за його нелегкі результати, - звернувся до присутніх у залі  голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко.

Як наголосив очільник області, боротьба зі злочинністю –  головне спільне завдання влади та правоохоронних органів. Без покращення матеріально-технічної бази міліції виконати це завдання ефективно неможливо.

- Боротьба зі злочинністю потребує нових  підходів та зміцнення матеріально-технічної бази органів внутрішніх справ. І влада це розуміє. В 2013 році в державному бюджеті фінансування міліції збільшено майже  на 2 млдр. грн.. Як сказав мені в особистій бесіді міністр внутрішніх справ, майбутній рік стане роком міських та районних відділків міліції, - зазначив Олександр Пеклушенко.

Вже традиційно напередодні Дня міліції визначається переможець конкурсу на звання «Кращий офіцер міліції». В цьому році ним став майор міліції Валерій Курбаков, який отримав за перемогу  подарунок від голови облдрежадміністації. Особливим подарунком від обласної влади запорізьким міліціонерам стали два сертифікати на придбання квартир та ключі від трьох автомобілів.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Іван Федоров про російську пропаганду на ТОТ

З травня розпочинається подання заявок на отримання субсидій на землю для аграріїв з постраждалих регіонів

Олександр Педан зустрівся з запорізькими школярами на «НеЛекціях 2.0»

Юні мешканці Запорізької області відправились в «Артек» на оздоровлення

Запоріжці отримали від благодійників набори засобів гігієни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу