Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Молодь визнала основні засади «Національної доктрини молодіжної політики».

26 серпня 2005 - 14:00

 

 

 

 

Сьогодні управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації  ініціювало проведення обласного форуму  громадських  організацій регіону, діяльність яких направлена на реалізацію молодіжної, дитячої, жіночої та сімейної політики.

 

 

Форум проводився з метою створення єдиного кола громад, які за підтримки управління або самостійно сприятимуть інтелектуальному, спортивному, творчому, духовному розвитку запорізького регіону.

 

 

Зареєструвалися для участі у форумі 39 організацій. Перша частина форуму була присвячена визначенню основних проблем щодо реалізації молодіжної політики в регіоні, та конкретних шляхів рішення молодіжних проблем . Начальник управління у справах сім’ї та молоді Анастасія  Склярук зазначила, що першочерговим завданням є створення соціальних програм, які б  поліпшили життя сільської молоді, служили „профілактикою негативних явищ”, забезпечували б  підтримку жіночих та дитячих організацій області.  Вона повідомила, що на сьогодні в області працює лише 8 соціальних  проектів,  які фінансуються управлінням, і закликала всі молодіжні громадські організації розробляти свої програми, які будуть працювати за підтримки облдержадміністрації.

 

 

Друга частина форуму була присвячена обговоренню проекту Указу Президента України «Про затвердження національної доктрини молодіжної політики».

 

 

Багато пропозицій та питань пролунали  щодо створення нової координаційної ради з питань молодіжної політики при голові Запорізької облдержадміністрації. Для того, щоб її робота як об’єднуючої  ланки між облдержадміністрацією та молодіжними організаціями була ефективною, прийняли рішення, що протягом тижня обласні молодіжні організації подадуть до управління у справах сім’ї та молоді  ОДА свої пропозиції та зауваження відносно складу, організації та  робочих груп координаційної ради. А у вересні  передбачене  розширене засідання ради старого складу і голів молодіжних організацій для створення нової координаційної ради з питань молодіжної політики при голові Запорізької облдержадміністрації та  планується внести зміни у розпорядження „Про координаційну раду з питань молодіжної політики”.

 

 

 

 

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

 

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни