Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «У регіоні має бути єдина владна команда»

14 лютого 2013 - 14:30

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко провів нараду з керівниками територій Запорізької області, під час якої учасники розглянули та обговорили актуальні питання забезпечення життєдіяльності регіону в різних напрямках: реформування систем охорони здоров’я та освіти, підготовка  до посівної кампанії, проведення конкурсів  пасажирських перевезень у районах області, розробка містобудівної документації.

Заступники голови облдержадміністрації доповіли з  питань своїх функціональних обовязків та окреслили коло завдань, які має вирішити місцева влада.

Як підкреслив голова облдержадміністрації, звертаючись керівників територій, лише  злагодженість дій усіх гілок влади на території області є запорукою ефективної роботи.

- Нашим головним завданням залишається забезпечення злагодженої роботи усіх гілок влади. В регіоні має бути єдина владна команда. Це дуже важливо. Тому  закликаю вас дуже тісно співпрацювати з усіма сільськими та міськими головами, головами рад усіх рівнів, - наголосив Олександр Пеклушенко.

Зі свого боку очільник регіону запевнив, що активізує роботу саме на територіях. Найближчим часом голова облдержадміністрації планує  відвідати з робочою поїздкою Чернігівський, Розівський та Куйбишевський райони.

- Попереджую, це будуть робочі поїздки. Не готуйте для мене млинців та борщів. Готуйте проблемні питання, які потребують втручання обласної влади та негайного вирішення, - звернувся до учасників наради керманич області.

Також Олександр Пеклушенко закликав усіх керівників територій до активної співпраці зі створеним міжфракційним об’єднанням народних депутатів «Запорізький край». Голова облдержадміністрації повідомив, що в наступному місяці планує відвідати Запорізьку область голова Верховної Ради України Володимир Рибак. Як наголосив Олександр Пеклушенко, до цієї зустрічі необхідно дуже серйозно готуватися усім гілкам влади регіону, а саме представникам місцевої влади, аби чітко сформулювати всі питання, які потребують законодавчого врегулювання на рівні парламенту.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни

У Києві пройшов Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів у рамках діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України

Рекордні 18 медалей завоювали запорізькі спортсмени на чемпіонаті Європи з ушу

Нові домовленості між регіонами України та Європи посилять захист і безпеку – Президент на другому Міжнародному саміті міст і регіонів

Запоріжжя відсвяткувало День Європи урочистим підняттям прапора ЄС

Нацгвардієць з Енергодару на псевдо «Нота» поділився історією героїчного порятунку побратимів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одну жінку поранено під час ворожого авіаційного удару по Запорізькому району

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 805-го дня війни

«Рускій воєнний флот – до дна!»: в Запоріжжі погасили нову марку Укрпошти

Поставлена крапка у проблемі неоднозначного трактування статусу підконтрольних уряду територій України

На світанку росіяни підступно атакували Запоріжжя ракетами – пошкоджено квартири та авто цивільних мешканців