Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «У регіоні має бути єдина владна команда»

14 лютого 2013 - 14:30

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко провів нараду з керівниками територій Запорізької області, під час якої учасники розглянули та обговорили актуальні питання забезпечення життєдіяльності регіону в різних напрямках: реформування систем охорони здоров’я та освіти, підготовка  до посівної кампанії, проведення конкурсів  пасажирських перевезень у районах області, розробка містобудівної документації.

Заступники голови облдержадміністрації доповіли з  питань своїх функціональних обовязків та окреслили коло завдань, які має вирішити місцева влада.

Як підкреслив голова облдержадміністрації, звертаючись керівників територій, лише  злагодженість дій усіх гілок влади на території області є запорукою ефективної роботи.

- Нашим головним завданням залишається забезпечення злагодженої роботи усіх гілок влади. В регіоні має бути єдина владна команда. Це дуже важливо. Тому  закликаю вас дуже тісно співпрацювати з усіма сільськими та міськими головами, головами рад усіх рівнів, - наголосив Олександр Пеклушенко.

Зі свого боку очільник регіону запевнив, що активізує роботу саме на територіях. Найближчим часом голова облдержадміністрації планує  відвідати з робочою поїздкою Чернігівський, Розівський та Куйбишевський райони.

- Попереджую, це будуть робочі поїздки. Не готуйте для мене млинців та борщів. Готуйте проблемні питання, які потребують втручання обласної влади та негайного вирішення, - звернувся до учасників наради керманич області.

Також Олександр Пеклушенко закликав усіх керівників територій до активної співпраці зі створеним міжфракційним об’єднанням народних депутатів «Запорізький край». Голова облдержадміністрації повідомив, що в наступному місяці планує відвідати Запорізьку область голова Верховної Ради України Володимир Рибак. Як наголосив Олександр Пеклушенко, до цієї зустрічі необхідно дуже серйозно готуватися усім гілкам влади регіону, а саме представникам місцевої влади, аби чітко сформулювати всі питання, які потребують законодавчого врегулювання на рівні парламенту.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

В Запоріжжі об’єднали зусилля для подальшого розвитку краю: ідеї, плани, рішення

Кому з отримувачів житлових субсидій та пільг потрібно до 1 липня звернутися за продовженням виплат?

Запорізька платформа співпраці та розвитку 2024 – майданчик професійних здобутків та ідей

Визначитися з майбутньою професією та обрати профтех вступникам допомагає карʼєрний форум

Як уникнути електричного перевантаження у квартирі?

За матеріалами СБУ засуджено 4 «високопосадовців»-колаборантів на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 378 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.