Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Ми - це місто» - конкурс на кращі соціальні проекти

19 березня 2013 - 10:49

«Ми - це місто» -  конкурс на кращі соціальні проекти

У Запоріжжі стартував конкурс «Ми - це місто» на кращі соціальні проекти серед громадських, муніципальних установ і жителів міста. До експертної ради конкурсу увійшли народний депутат України Євген Карташов, заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук, генеральний директор ВАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма, керівники провідних вишів та громадські діячі.

Конкурс «Ми - це місто» проводиться в рамках соціальних програм промислового гіганта ВАТ «Запоріжсталь» і його бюджет складає 500 тис. грн.

Організатори заходу визначили основною метою його проведення  розвиток соціальної активності місцевого населення,  підтримку реалізації актуальних проектів, спрямованих на створення інноваційних підходів у розв’язанні проблем  міста.

Переможці конкурсу, які запропонують найкращі проекти, зможуть отримати фінансування на реалізацію своїх ідей до 50 тис. грн.

Конкурс буде проходити в три етапи: навчання учасників; розгляд та експертиза проектів; визначення переможців та реалізація найбільш цікавих і перспективних проектів.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 30 квітня 2013 року. Учасниками  можуть стати неприбуткові організації (громадські організації, благодійні фонди, спілки, асоціації); міські (районні, селищні) адміністрації; державні та комунальні установи. Ініціативні групи населення і громадяни також можуть взяти участь у конкурсі через організацію, що відповідає умовам конкурсу.

Більш детально з умовами конкурсу можна ознайомитись на сайті www.zaporizhstal.com

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області