Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Налагоджується системна реалізація молодіжної політики в регіоні

22 березня 2013 - 08:44

Заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гамов провів перше засідання Координаційної ради з питань реалізації молодіжної політики, розвитку фізичної культури та спорту при голові ОДА.

Коордраду створено згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації 26 лютого поточного року з метою вдосконалення молодіжної політики в регіоні, розвитку фізичної культури та спорту, для забезпечення  взаємодії органів виконавчої влади з громадськими молодіжними організаціями. До складу цього органу ввійшли посадовці обласної виконавчої влади, представники громадських організацій,  установ та провідних промислових підприємств тощо.

Члени координаційної ради розглянули та затвердили план роботи на поточний рік. Зокрема, вирішено проводити засідання один раз на квартал. Серед актуальних тем, які будуть опрацьовуватися протягом року, – організація та проведення конкурсів для обдарованої молоді, проведення 68-ї підсумкової спортивної олімпіади школярів, підготовка заходів у рамках відзначення Дня молоді, Дня фізичної культури та спорту,  Дня студента тощо. У 2013 році в області відбудеться ряд всеукраїнських акцій. Уже проводиться інформаційно-профілактична акція «Відповідальність починається з мене», яка розпочалася 1 березня і триватиме до 30 жовтня. Про цей захід членів коордради поінформувала директор обласного центру патріотичного виховання молоді Наталія Власова.

Мета акції - пропаганда та утвердження здорового способу життя у молодіжному середовищі. Тож серед заходів, які відбудуться в області, заплановано проведення флешмобу, виготовлення та встановлення інсталяції «Фотообличчя», реалізація проектів «Моє місто – моя відповідальність»  щодо впорядкування територій, рейди «Контроль продажу алкоголю неповнолітнім», розповсюдження інформаційних флаєрів та листівок, які популяризують здоровий спосіб життя.

Також у ході засідання були розглянуті соціальні проекти,  ініційовані молодіжними трудовими колективами, зокрема ВАТ «Запоріжсталь».

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

Звернення керуючого Запорізькою єпархією Православної церкви України єпископа Фотія напередодні поминальних днів

«Повернення ветерана на робоче місце»: роботодавцям розповіли про працевлаштування та перенавчання

Обласна влада продовжує підтримувати наших військових

Працівники облдержадміністрації долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Іван Федоров про першу мобілізацію рф на окупованій частині Запорізької області

СБУ встановила особи та повідомила про підозру ще 5 колаборантам з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 402 рази вдарили по Запорізькій області.

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області