Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Під час внесення змін до Держбюджету на 2013 рік буде виділено кошти на реконструкцію ПС «Юність»

23 квітня 2013 - 16:03

Олександр Пеклушенко: «Під час внесення змін до Держбюджету на 2013 рік буде виділено кошти на реконструкцію ПС «Юність»

Сьогодні голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко перебуває в Києві, де відбулася його робоча зустріч з Прем’єр-міністром України Миколою Азаровим.

Під час розмови очільник регіону поінформував Главу Уряду про поточну ситуацію в промисловості та сільському господарстві, а також порушив ряд болючих для області питань.

Зокрема, обговорювалася ситуація з будівництвом мостових переходів через Дніпро, на зведення яких уже надійшов перший транш у сумі 183 мільйони гривень.

- Нині існує ряд фахових думок щодо ефективності цільового використання цих коштів: або весь обсяг фінансів спрямувати вітчизняним металургам на виготовлення металоконструкцій, або ж – виключно на будівельні роботи. Я ж особисто вважаю, що слід збалансувати ці два напрямки використання коштів. Слід зазначити, що мою позицію підтримав Прем’єр-міністр, який дав відповідні доручення щодо збалансованого та справедливого розподілу коштів, - повідомив телефоном з Києва Олександр Пеклушенко.

Крім того, за словами голови облдержадміністрації, йшлося про перспективи реконструкції ПС «Юність», який не потрапив до переліку об’єктів, які цього року фінансуватимуться у рамках державної програми «Хокей України».

- На превеликий жаль, у державній програмі дійсно відсутній рядок щодо виділення коштів на реконструкцію запорізького льодового палацу. Разом з тим, з урахуванням своїх попередніх обіцянок жителям Запорізького краю Микола Янович запевнив, що під час внесення змін до Держбюджету на 2013 рік обов’язково буде виділено кошти на реконструкцію ПС «Юність», - додав Олександр Пеклушенко, коментуючи результати своєї робочої поїздки до столиці.

 

 

Управління у справах преси та інформації  

Читайте також

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області