Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Під час внесення змін до Держбюджету на 2013 рік буде виділено кошти на реконструкцію ПС «Юність»

23 квітня 2013 - 16:03

Олександр Пеклушенко: «Під час внесення змін до Держбюджету на 2013 рік буде виділено кошти на реконструкцію ПС «Юність»

Сьогодні голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко перебуває в Києві, де відбулася його робоча зустріч з Прем’єр-міністром України Миколою Азаровим.

Під час розмови очільник регіону поінформував Главу Уряду про поточну ситуацію в промисловості та сільському господарстві, а також порушив ряд болючих для області питань.

Зокрема, обговорювалася ситуація з будівництвом мостових переходів через Дніпро, на зведення яких уже надійшов перший транш у сумі 183 мільйони гривень.

- Нині існує ряд фахових думок щодо ефективності цільового використання цих коштів: або весь обсяг фінансів спрямувати вітчизняним металургам на виготовлення металоконструкцій, або ж – виключно на будівельні роботи. Я ж особисто вважаю, що слід збалансувати ці два напрямки використання коштів. Слід зазначити, що мою позицію підтримав Прем’єр-міністр, який дав відповідні доручення щодо збалансованого та справедливого розподілу коштів, - повідомив телефоном з Києва Олександр Пеклушенко.

Крім того, за словами голови облдержадміністрації, йшлося про перспективи реконструкції ПС «Юність», який не потрапив до переліку об’єктів, які цього року фінансуватимуться у рамках державної програми «Хокей України».

- На превеликий жаль, у державній програмі дійсно відсутній рядок щодо виділення коштів на реконструкцію запорізького льодового палацу. Разом з тим, з урахуванням своїх попередніх обіцянок жителям Запорізького краю Микола Янович запевнив, що під час внесення змін до Держбюджету на 2013 рік обов’язково буде виділено кошти на реконструкцію ПС «Юність», - додав Олександр Пеклушенко, коментуючи результати своєї робочої поїздки до столиці.

 

 

Управління у справах преси та інформації  

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни