Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В Оріхові триває будівництво сучасного спортивно-оздоровчого комплексу

12 вересня 2013 - 10:56

В Оріхові триває будівництво сучасного спортивно-оздоровчого комплексу

За ставленням до дітей і людей похилого віку визначається зрілість держави. Саме в цьому контексті особлива увага приділяється виконанню соціальних ініціатив Президента «Діти - майбутнє України», зокрема, щодо залучення дітей до занять фізичною культурою  і  спортом.

Про розвиток спортивної інфраструктури району йшла мова під час зустрічі  першого  заступника  голови Оріхівської райдержадміністрації Алевтини Лепетченко зі  спортивним активом району.

Посадовець ознайомила земляків з проектом єдиного спортивно-оздоровчого комплексу, реалізацію якого вже розпочато. До комплексу входитиме басейн, будівництво якого вже розпочато, стадіон та відкриті спортивні майданчики. Стадіон буде повністю перебудований і відповідатиме сучасним стандартам: буде створено  умови для занять усіма ігровими видами спорту, облаштують душові, туалети, кімнати відпочинку. Вартість проекту з реконструкції стадіону - близько 8 млн. грн.

- Також один з найважливіших об’єктів, де планується проведення реконструкції, є   Оріхівська дитячо-юнацька спортивна школа.  Тут буде зроблено перепланування існуючої будівлі,  створено всі побутові умови для юних  вихованців школи. Літній майданчик біля закладу буде огороджено, забезпечено освітленням, він матиме сучасне поліуретанове покриття, тут будуть облаштовані гандбольне поле, поле для занять  міні-футболом та два волейбольні майданчики, - повідомила Алевтина Лепетченко.

Наприкінці зустрічі посадовець зазначила, що ці проекти – складові реалізації в районі соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, спрямованих на широке залучення дітей до занять фізичною культурою  та спортом, популяризацію здорового способу життя.

- Нині Оріхівщина славиться  юними дзюдоїстами, футболістами, гандболістами, волейболістами та шахістами. А в майбутньому, коли розпочне свою роботу спортивно-оздоровчий комплекс та модернізується ДЮСШ, діти матимуть можливість займатися й іншими видами спорту. І у нас обов’язково з’являться юні  спортивні зірочки і в плаванні, і в баскетболі, і в тенісі, - підсумувала Алевтина Лепетченко.

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят