Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В Оріхові триває будівництво сучасного спортивно-оздоровчого комплексу

12 вересня 2013 - 10:56

В Оріхові триває будівництво сучасного спортивно-оздоровчого комплексу

За ставленням до дітей і людей похилого віку визначається зрілість держави. Саме в цьому контексті особлива увага приділяється виконанню соціальних ініціатив Президента «Діти - майбутнє України», зокрема, щодо залучення дітей до занять фізичною культурою  і  спортом.

Про розвиток спортивної інфраструктури району йшла мова під час зустрічі  першого  заступника  голови Оріхівської райдержадміністрації Алевтини Лепетченко зі  спортивним активом району.

Посадовець ознайомила земляків з проектом єдиного спортивно-оздоровчого комплексу, реалізацію якого вже розпочато. До комплексу входитиме басейн, будівництво якого вже розпочато, стадіон та відкриті спортивні майданчики. Стадіон буде повністю перебудований і відповідатиме сучасним стандартам: буде створено  умови для занять усіма ігровими видами спорту, облаштують душові, туалети, кімнати відпочинку. Вартість проекту з реконструкції стадіону - близько 8 млн. грн.

- Також один з найважливіших об’єктів, де планується проведення реконструкції, є   Оріхівська дитячо-юнацька спортивна школа.  Тут буде зроблено перепланування існуючої будівлі,  створено всі побутові умови для юних  вихованців школи. Літній майданчик біля закладу буде огороджено, забезпечено освітленням, він матиме сучасне поліуретанове покриття, тут будуть облаштовані гандбольне поле, поле для занять  міні-футболом та два волейбольні майданчики, - повідомила Алевтина Лепетченко.

Наприкінці зустрічі посадовець зазначила, що ці проекти – складові реалізації в районі соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, спрямованих на широке залучення дітей до занять фізичною культурою  та спортом, популяризацію здорового способу життя.

- Нині Оріхівщина славиться  юними дзюдоїстами, футболістами, гандболістами, волейболістами та шахістами. А в майбутньому, коли розпочне свою роботу спортивно-оздоровчий комплекс та модернізується ДЮСШ, діти матимуть можливість займатися й іншими видами спорту. І у нас обов’язково з’являться юні  спортивні зірочки і в плаванні, і в баскетболі, і в тенісі, - підсумувала Алевтина Лепетченко.

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

єВідновлення в Запорізькій області: майже 700 людей вже отримали компенсації за пошкоджене житло

Впродовж доби окупанти 462 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік

Іван Федоров про організацію окупантами курортного сезону на ТОТ

Жінки Запорізької області можуть отримати грант на розвиток власної справи

Обрізка та видалення дерев у Запоріжжі: куди звертатися з питаннями