Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Названо імена лауреатів обласного конкурсу для обдарованої молоді

12 листопада 2013 - 16:32

В обласній державній адміністрації відбулася церемонія нагородження переможців VІІ обласного конкурсу для обдарованої молоді в галузі науки. Лауреатів привітав заступник голови облдержадміністрації Андрій Гамов.

- Сьогодні ми вітаємо не тільки переможців конкурсу, але й усіх учасників, бо насправді кожний, хто займає активну позицію та безперервно працює над самовдосконаленням, щодня здобуває перемогу. У цьому контексті завдання влади – створити умови для того, щоб ви могли реалізувати свої освітні потреби. Тож цей конкурс проводиться з метою підтримки активної творчої та обдарованої молоді, її залучення до розв’язання актуальних наукових проблем, напрацювання власної позиції та поглядів, - звернувся до присутніх Андрій Гамов.

Як повідомила начальник управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова, у поточному році учасниками конкурсу стали 48 осіб, які підготували роботи за наступними напрямками: «краєзнавство», «соціологія», «філософія», «право», «фармація», «технічні науки», «експериментальні та клінічні аспекти медицини», «педагогіка», «українознавство», «обчислювальна техніка та програмування», «економіка», «державне управління».

Роботи учасників оцінювалися за критеріями актуальності теми, глибиною наукового опрацювання проблеми, оригінальністю методів дослідження та наявністю наукових публікацій, виступів на науково-практичних конференціях тощо.

У рамках заходу було презентовано чотири кращих роботи конкурсу, які отримали оцінки від 27 до 30 балів (максимальна кількість білів - 30).

Так, окремо була відзначена робота старшого лаборанта кафедри фізколоїдної хімії ЗДМУ Юрія Самелюка, який став абсолютним переможцем, його робота оцінена на 30 балів у галузі «фармація». Також високі оцінки науковців отримали роботи наступних учасників: студента третього курсу економічного факультету ЗНУ Ярослава Вовка (набрав 27,25 бали у галузі «економіка»), слухача магістратури юридичного факультету ЗНУ Вікторії Бокши (робота оцінена в 28,5 балів у галузі «правознавство»), студента шостого курсу факультету радіоелектроніки ЗНТУ Дмитра Калініна (27 балів у галузі «обчислювальна техніка»).

Переможцям та лауреатам конкурсу Андрій Гамов вручив почесні грамоти, а науковим керівникам переможців - подяки облдержадміністрації.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів