Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Геннадій Фукс: «Необхідне перезавантаження системи співпраці влади та бізнесу»

16 грудня 2013 - 13:48

Геннадій Фукс: «Необхідне  перезавантаження системи співпраці влади та бізнесу»

Новопризначений позаштатний радник голови облдержадміністрації з питань упровадження реформ Президента України з розвитку інфраструктури Геннадій Фукс під час апаратної наради, яку провів голова ОДА Олександр Пеклушенко, окреслив низку питань, якими займатиметься на новій посаді.

- Я чітко розумію, що для нас головне – створення нових робочих місць з гідною зарплатнею, адже від цього  залежить не лише наповнення бюджету, а й рівень життя громадян, їх платоспроможність, а від цього залежить і розвиток малого та середнього бізнесу. Наразі питома вага надходжень у бюджети всіх рівнів суб’єктів підприємницької діяльності складає близько 30%, і наше завдання - значно збільшити цей показник, - зазначив Геннадій Фукс.

За словами радника голови ОДА, днями він провів низку зустрічей з підприємцями та представниками  організацій, і за їх підсумком дійшов  висновку, що необхідне  перезавантаження системи співпраці влади та представників бізнесу.

- Свою роль я вбачаю в тому, щоб стати комунікатором між владою та бізнесом, зробити все від мене залежне, щоб створити максимально комфортні умови для ведення бізнесу в Запорізькому регіоні. Гарантую, що постійно співпрацюватиму з підприємцями в частині вирішення проблемних питань. Наше спільне завдання – чітко сформулювати проблеми, розробити варіанти їх вирішення та надати цю інформацію голові облдержадміністрації, - підкреслив Геннадій Фукс.

Олександр Пеклушенко зазначив, що співпраця з бізнесом –  один з пріоритетних напрямків роботи обласної влади та побажав Геннадію Фуксу плідної роботи на цій посаді.

- Перші питання, з якими я доручаю вам розібратися, це ситуація зі скаргами громадян на вирубку дерев у парку біля Театру молоді для будівництва там парково-розважального комплексу, а також із ситуацією щодо розподілу землі поблизу с. Розумівка Запорізького району. Щодо ситуації з вирубкою дерев я підкреслюю, що ні в цьому, ні в будь-якому іншому парку чи сквері ніхто не буде вирубувати дерева для відкриття розважальних комплексів. У нашому місті, з нашою екологією дерев і так мало, а ще й знищувати їх – це неприпустимо. Ми готові допомагати та сприяти бізнесу, але не ціною зелених насаджень, – підбив риску Олександр Пеклушенко.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Нацгвардієць з Енергодару на псевдо «Нота» поділився історією героїчного порятунку побратимів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одну жінку поранено під час ворожого авіаційного удару по Запорізькому району

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 805-го дня війни

«Рускій воєнний флот – до дна!»: в Запоріжжі погасили нову марку Укрпошти

Поставлена крапка у проблемі неоднозначного трактування статусу підконтрольних уряду територій України

На світанку росіяни підступно атакували Запоріжжя ракетами – пошкоджено квартири та авто цивільних мешканців

Запорізькі спортсмени готуються до літньої Олімпіади-2024

Згадати минуле заради майбутнього: в Запоріжжі вшанували пам'ять героїв Другої світової війни

«Ми повинні пам’ятати мету нашого приїзду на кладовища»: представники церкви про поминальні дні

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожого авіаційного удару по Запорізькому району.