Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі посадовці дарують дітям святковий настрій

23 грудня 2013 - 15:04

З ініціативою охопити привітаннями напередодні новорічних свят максимальну кількість маленьких запоріжців, котрі потребують особливої уваги, виступив голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко. Він звернувся до керівників усіх гілок регіональної влади з проханням особисто привітати дітей-інвалідів, дітей, які виховуються в притулках та інтернатних закладах регіону, з Днем Святого Миколая та прийдешніми новорічними святами.

Напередодні Дня Святого Миколая Олександр Пеклушенко відвідав  загальноосвітню школу соціальної реабілітації в смт Комишуваха Оріхівського району та обласний Центр соціально-психологічної реабілітації дітей у Запоріжжі, де поспілкувався з їхніми вихованцями, привітав  зі святами та вручив подарунки.

Також дітей з інтернатних закладів, прийомних сімей навідалися з подарунками заступники голови облдержадміністрації та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники обласної ради.

Наприклад, за особистим дорученням голови облдержадміністрації чотири василівські родини, в яких виховуються  діти-інваліди, відвідали начальник управління з питань внутрішньої політики облдрежадміністрації Володимир Головешко та начальник управління у справах преси та інформації Ірина Семенченко. Вони привітали родини з новорічними святами та вручили їм дарунки від Олександра Пеклушенка – мобільні телефони, іграшки, одяг, ковдри, а дітям - солодощі.

Представники Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації завітали до Мелітопольської школи –інтернату та від імені голови облдержадміністрації привітали малечу зі святом, додавши до теплих слів  подарунок - музичний центр.

Також заступник директора Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації  Роман Пісарев разом з депутатом Запорізької районної ради І. Бугримом відвідали дітей-інвалідів, які живуть у сел. Кушугум.

Крім того, за ініціативою голови облдержадміністрації до привітань малечі приєдналися і керівники територіальних органів влади в Запорізькій області.

Як зазначив Олександр Пеклушенко, без уваги в особливі новорічні свята не має залишатися жодна дитина, і  завдання влади - забезпечити святковий настрій тим дітям, у котрих немає родини та які опинилися  в складних життєвих умовах.   

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

Звернення керуючого Запорізькою єпархією Православної церкви України єпископа Фотія напередодні поминальних днів

«Повернення ветерана на робоче місце»: роботодавцям розповіли про працевлаштування та перенавчання

Обласна влада продовжує підтримувати наших військових

Працівники облдержадміністрації долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Іван Федоров про першу мобілізацію рф на окупованій частині Запорізької області

СБУ встановила особи та повідомила про підозру ще 5 колаборантам з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 402 рази вдарили по Запорізькій області.

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області