Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі посадовці дарують дітям святковий настрій

23 грудня 2013 - 15:04

З ініціативою охопити привітаннями напередодні новорічних свят максимальну кількість маленьких запоріжців, котрі потребують особливої уваги, виступив голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко. Він звернувся до керівників усіх гілок регіональної влади з проханням особисто привітати дітей-інвалідів, дітей, які виховуються в притулках та інтернатних закладах регіону, з Днем Святого Миколая та прийдешніми новорічними святами.

Напередодні Дня Святого Миколая Олександр Пеклушенко відвідав  загальноосвітню школу соціальної реабілітації в смт Комишуваха Оріхівського району та обласний Центр соціально-психологічної реабілітації дітей у Запоріжжі, де поспілкувався з їхніми вихованцями, привітав  зі святами та вручив подарунки.

Також дітей з інтернатних закладів, прийомних сімей навідалися з подарунками заступники голови облдержадміністрації та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники обласної ради.

Наприклад, за особистим дорученням голови облдержадміністрації чотири василівські родини, в яких виховуються  діти-інваліди, відвідали начальник управління з питань внутрішньої політики облдрежадміністрації Володимир Головешко та начальник управління у справах преси та інформації Ірина Семенченко. Вони привітали родини з новорічними святами та вручили їм дарунки від Олександра Пеклушенка – мобільні телефони, іграшки, одяг, ковдри, а дітям - солодощі.

Представники Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації завітали до Мелітопольської школи –інтернату та від імені голови облдержадміністрації привітали малечу зі святом, додавши до теплих слів  подарунок - музичний центр.

Також заступник директора Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації  Роман Пісарев разом з депутатом Запорізької районної ради І. Бугримом відвідали дітей-інвалідів, які живуть у сел. Кушугум.

Крім того, за ініціативою голови облдержадміністрації до привітань малечі приєдналися і керівники територіальних органів влади в Запорізькій області.

Як зазначив Олександр Пеклушенко, без уваги в особливі новорічні свята не має залишатися жодна дитина, і  завдання влади - забезпечити святковий настрій тим дітям, у котрих немає родини та які опинилися  в складних життєвих умовах.   

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області