Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Пенсійна казна наповнюється своєчасно

7 квітня 2006 - 15:37

«Доводжу до Вашого відома, що головним та підвідомчими управліннями Пенсійного фонду України в Запорізькій області в першому кварталі 2006 року виконані граничні показники щодо мобілізації власних коштів, проведення перерахунків пенсій відповідно ЗУ "Про Державний бюджет України на 2006 рік", своєчасно профінансовано виплати пенсій та грошової допомоги.

З усіх джерел фінансування до бюджету Фонду, який формується на території області, надійшло 735,3 млн. грн., що на 36,9 % більше обсягів минулого року.

Власних доходів мобілізовано 564,5 млн. грн., що дорівнює плановому завданню і на 37% більше ніж за відповідний період минулого року.

До спеціального фонду Державного бюджету відповідно до граничних показників надійшло 18,8 млн. грн. збору з окремих видів господарських операцій, у тому числі при відчуженні легкових автомобілів - 6,1 млн. грн, від операцій з купівлі-продажу валют - 10,1 млн. грн., від покупців, що придбавають нерухоме майно - 2,5 млн. грн. та від продажу ювелірних виробів -0,1 млн. грн.

Протягом кварталу 2006 року різним категоріям пенсіонерів було здійснено 524,5 тис. перерахунків пенсій, 6,3 тисячі нових пенсійних призначень та додатково призначено 1,2 тисячі пенсій за особливі заслуги перед Україною.

Середній розмір виплаченої пенсії в області збільшився в порівнянні з відповідним періодом 2005 року з 370,79 грн. до 425,90 грн або на 15%. В зв'язку з чим потреба на виплату пенсій у І кварталі зросла на 25,7% і склала в березні 331 млн. грн. Всього за І квартал профінансовано 683,7 млн. грн. на виплату пенсій та грошової допомоги, забезпеченість власними коштами-у першому кварталі становить 82,7%.»

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер