Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Пенсійна казна наповнюється своєчасно

7 квітня 2006 - 15:37

«Доводжу до Вашого відома, що головним та підвідомчими управліннями Пенсійного фонду України в Запорізькій області в першому кварталі 2006 року виконані граничні показники щодо мобілізації власних коштів, проведення перерахунків пенсій відповідно ЗУ "Про Державний бюджет України на 2006 рік", своєчасно профінансовано виплати пенсій та грошової допомоги.

З усіх джерел фінансування до бюджету Фонду, який формується на території області, надійшло 735,3 млн. грн., що на 36,9 % більше обсягів минулого року.

Власних доходів мобілізовано 564,5 млн. грн., що дорівнює плановому завданню і на 37% більше ніж за відповідний період минулого року.

До спеціального фонду Державного бюджету відповідно до граничних показників надійшло 18,8 млн. грн. збору з окремих видів господарських операцій, у тому числі при відчуженні легкових автомобілів - 6,1 млн. грн, від операцій з купівлі-продажу валют - 10,1 млн. грн., від покупців, що придбавають нерухоме майно - 2,5 млн. грн. та від продажу ювелірних виробів -0,1 млн. грн.

Протягом кварталу 2006 року різним категоріям пенсіонерів було здійснено 524,5 тис. перерахунків пенсій, 6,3 тисячі нових пенсійних призначень та додатково призначено 1,2 тисячі пенсій за особливі заслуги перед Україною.

Середній розмір виплаченої пенсії в області збільшився в порівнянні з відповідним періодом 2005 року з 370,79 грн. до 425,90 грн або на 15%. В зв'язку з чим потреба на виплату пенсій у І кварталі зросла на 25,7% і склала в березні 331 млн. грн. Всього за І квартал профінансовано 683,7 млн. грн. на виплату пенсій та грошової допомоги, забезпеченість власними коштами-у першому кварталі становить 82,7%.»

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни