Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Валерій Баранов: наше завдання - повернути довіру до влади

8 травня 2014 - 21:15

У рамках робочої поїздки до Токмацького району голова облдержадміністрації Валерій Баранов провів нараду з адміністративно-господарським активом району.

Виступаючи перед токмачанами, очільник регіону відзначив, що за всі роки незалежності Україна так і не стала цивілізованою державною.

-  Наше завдання - з нуля відбудувати країну, провести комплекс реформ, який дозволить нашій країні стати цивілізованою та комфортною для проживання, - підкреслив Валерій Баранов.

Серед першочергових кроків, які дозволять досягти цієї мети – обрати нового Президента України, прийняти нову Конституцію, провести парламентські вибори, повернути довіри до влади та провести комплекс реформ.

При цьому пакет реформ має включати реформу адміністративно-територіального устрою, податкового законодавства, житлово-комунального господарства, соціальної сфери, медицини, правоохоронних органів.

Посадовець запевнив присутніх у тому, що ці процеси проходитимуть гласно, відкрито, публічно та логічно. Особлива увага буде приділена кадрам, які мають бути  кваліфікованими й досвідченими.

Серед пріоритетів – робота з інвесторами та підтримка бізнесу.

-  Маємо послідовно відновити економіку, промисловість, створювати робочі місця та комфортні умови для бізнесу, - відзначив голова облдержадміністрації.

Одним з перших кроків для реалізації цих завдань керівник області назвав проведення інвестиційного форуму, на який планують запросити представників посольств та іноземних підприємців.

Щодо взаємостосунків з Росією Валерій Баранов висловив упевненість у тому, що конфлікт буде врегульований на дипломатичному рівні. Проте зараз більшу частину робочого часу керівництво області має витрачати на забезпечення спокою, замість того, щоб займатися безпосередніми обов’язками та стабілізувати ситуацію в економіці.

У рамках зустрічі жителі Томацького району мали можливість задати очільнику регіону будь-які запитання. Серед основних тем, які викликають стурбованість токмачан, – соціально-політична ситуація, законодавчі зміни, соціально-побутові питання.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області