Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Конструктивна регіональна політика Євгена Червоненка

17 квітня 2006 - 09:32

В облдержадміністрації відбулася розширена колегія, на якій розглядалися підсумки соціально-економічного розвитку області у І кварталі 2006 року та стан виконання завдань на 2006 рік. В засіданні колегії, яке очолив голова облдержадміністрації Євген Червоненко, взяв участь міністр промислової політики України Володимир Шандра.

З доповіддю, в якій були викладені соціально-економічні показники області за І квартал 2006 року, виступив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Сін (повний текст доповіді див. у прикріпленому файлі).

Виступили також заступник голови облдержадміністрації Микола Фролов, голова ДПА в Запорізькій області Іван Ковальчук, міський голова Запоріжжя Євген Карташов.

Потім взяв слово голова облдержадміністрації Євген Червоненко, який, як завжди, чітко й зрозуміло висловив своє бачення ситуації:
- Вибори закінчились. Люди хочуть і мають право жити спокійно, за це вони голосували, і забезпечити їм це - наша головна задача... Хочу засмутити – на багатьох голів райдержадміністрацій чекає звільнення. Я разом зі своїми заступниками, які представляють Партію регіонів, блок Литвина, Соціалістичну партію чотири місяці давали шанс кожному керівникові району проявити себе. Хочу доповнити, багато хто з колишніх голів районів повернуться на свої посади – я переконаю Президента, що ті, хто працював головами райдержадміністрацій при злочинному режимі, не всі були злочинцями.

Євген Червоненко заявив, що його пріоритети не змінюються – один з них - це нульова група споживання електроенергії для великих підприємств і за підтримку в цьому питанні він вдячний міністру Володимиру Шандрі. Для голови облдержадміністрації також незмінною метою є поліпшення ситуації в освіті та медицині.

Наприкінці засідання колегії виступив міністр промислової політики України Володимир Шандра, який підсумував та окреслив наступні кроки країни на шляху до входження в ЄС та подальший розвиток взаємовигідних економічних відносин з Росією.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

(.rtf, 168Kb)

Читайте також

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору